Van bármi remény, hogy újra elérhető áron lesznek videókártyák belátható időn belül?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 21:52
1/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést már évek óta teszik fel az emberek, és mindig az a válasz, hogy nem (vagyunk jósok). De annyi legalább látszik a trendekből, hogy több éve változatlanul rossz, vagy épp nagyon, vagy csak kicsit (hol kriptó hullámzik, hol gyártási-ellátási problémák vannak, hol a forint értéktelenedik, és a kereslet-kínálat sincs egyensúlyban). Gyűjtsd a pénzt, és ha most meg tudod venni, ne várj. Amihez ma még hozzáférhetsz, holnap lehet már nem, vagy csak drágábban.
2/7 anonim válasza:
Ennél elérhetőbb hova? Visszaestek az átlagos árukra, nincs már bányászláz amiért egekben elnnének.
3/7 anonim válasza:
Mo-n nem annyira. Ha van külföldi ismerősöd akkor úgy olcsóbb a dolog.
4/7 anonim válasza:
Ennél már nem igazán lesz olcsóbb, főleg nem itthon. Egyébként egészen szépen stabilizálódott a helyzet, lehetne jobb is de nem valószínű.
5/7 anonim válasza:
Most elérhető áron vannak.
Többsége fele annyiba kerül mint tavaly ilyenkor.
Pár hete tudtam venni egyet, MSRP -be került úgyhogy jó üzletet csináltam.
Ha ezeket az árakat sokallod hagyj fel a számítógépezéssel mert nem neked való.
6/7 anonim válasza:
Gtx 1050 25ert vettem használtan,a TI verziót. Ez szuper ár, minden játékot visz
7/7 anonim válasza:
hasznalt piacon mar krva jo aron mennek nem tudom te hol elsz most az alaplapok ara van elszallva egyedul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!