Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kaszinó kaparós sorsjegyen...

Kaszinó kaparós sorsjegyen mennyi volt a legnagyobb nyereményeket, és melyik játékban?

Figyelt kérdés
Én szülinapomra kaptam, előtte sosem próbáltam, már 3000-et nyertem az 1. játékban.

2023. jan. 2. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb visszanyertem az árának 2x szeresét, vmi olcsó vackon 500 ft
2023. jan. 5. 08:56
 2/4 anonim válasza:
Két alkalommal 100 ezret.
2023. jan. 8. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Már több mint 20 éve játszok szerencsejátékokat. Leginkább kenót, azt naponta és állandó számokkal, de volt, hogy mellette puttóztam, meg kaparósoztam is. A legnagyobb nyereményem 30 ezer HUF volt. Ez puttóval. A kenón a legnagyobb nyereményem azt hiszem csak 8 ezer volt, 10 számmal játszva. Kaparóson meg 1 éve volt egy 20 ezres nyereményem, a pénzlifttel. Összességében erősen negatív már a mérlegem. :)
2023. márc. 19. 17:05
 4/4 anonim válasza:
0%
A kaszinó kaparós sorsjegyek legnagyobb nyereményei a játéktól és az azt kínáló kaszinótól függően változhatnak. Az elmúlt évek legnagyobb nyereményei azonban a következők voltak: 10 millió dollár - a kaliforniai lottótársaság által 2016-ban kínált Ultimate Millions kaparós sorsjegyjáték. 5 millió dollár - a New York-i lottótársaság által 2018-ban kínált Million Dollar Multiplier kaparós sorsjegyjáték. 4 millió font - az Egyesült Királyság Nemzeti Lottó által 2019-ben felajánlott 4 millió fontos Black and Gold kártyajáték. Én személy szerint arról álmodom, hogy egy nap hasonló nyereményt fogok keresni. Időnként még a [link] oldalon keresztül is fejlesztem a játéktudásomat.
2023. ápr. 18. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!