Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol a legnagyobb az esély a...

Hol a legnagyobb az esély a kaparós sorsjegy főnyereményre?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy teljesen random bele futhat az ember a főnyereménybe, függetlenül attól, hogy hol vette? Pl egy zsákfalu lottózójában is ugyanúgy ott lehet, mint egy fővárosi, frekventált helyen lévőben? Én vidéken lakom amúgy, egy viszonylag nagy városban és néha veszek egy egy kaparóst, hátha.. Általában mindig ugyanazon a helyen veszem, de néha elgondolkodtam rajta, hogy ha máshol vennék lehet több vagy épp kevesebb esélyem lenne. Jó tudom a hátulján rajta van, hogy melyikből hány db van forgalomban és extra kicsi az esély kihúzni, de azért az ember mindig reménykedik, pláne a mai világban..
2022. nov. 28. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

Elméletileg random.

Azonban ne vegyel kaparost, a legnagyobb lehuzas. 60os rtpvel mukodik, vagyis a az ossz tet 60%at adjak vissza nyeremenykent, 40et lehuznak.

Ha elmesz egy kaszinoba roulettezni itthon, annak 97,29%os az rtpje. Vagyis a kaszino csak kozel 3%os hazelonnyel jatszik. Az szrt meg 40!!

A blackjack pl optimalis stratégiaval kozel 99%os jatekos, de meg egy nyamvadt lebutitott nyerogep barmelyik kaszinoban is 90%os rtp koruli..

2022. nov. 28. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Én telefonon szoktam e-sorsjegyet venni, általában heti egyet, és még nem volt olyan, ami nem nyert. Nem voltak nagy nyeremények, 1000-50000 ft, de mindig volt valamennyi.
2022. nov. 28. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakmabeliként megsúgom, hogy a nyomdagép személyzete sem tudja, melyik nyerő, melyiken van nagy nyeremény. Hogy hova kerül kiszállításkor, teljes mértékben a véletlen műve.
2022. nov. 28. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerencsejátékból nem fogsz meggazdagodni, csak akkor ha tulaj vagy. Ez egy cégcsoport, amely profitot akar, miközben fizeti az alkalmazottait a te pénzedből.

Csak annyi pénzt szánj rá, amennyit nem sajnálsz, hogy végleg elbukod, és megéri a játék adta izgalmat.

2022. nov. 28. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!