Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki örül neki,ho...

Van itt olyan aki örül neki,hogy 2024-ig meghosszabbították a babavárót és a falusi csok-ot?

Figyelt kérdés

2022. dec. 30. 07:24
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Normálisan gondolkodó ember nem örül ennek, mert tudja, hogy milyen károkat okoz. Nyilván vannak akik örülnek neki, hogy ki tudják ezt használni.
2022. dec. 30. 07:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Persze támogassuk a gyerekvállalást teszem azt SZJA-mentességgel,ingyenes tankönyvekkel,állami támogatásokkal

De...

de az,hogy konkrétan tízmilliókat adunk emberek zsebébe,mert ők be igérik előre a 3 gyereket.

Hát...nálam ez az elejétől kezdve az súrolta az emberkereskedelem fogalmát.

2022. dec. 30. 07:34
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Olyan körülményt kellene megteremteni, hogy az embereknek ne legyen szüksége hitelt felvenni családalapításhoz. Ezek az intézkedések csak feljebb tolják az ingatlan árát és egyáltalán nem segítenek senkin. Hogyha az állam valóban segíteni szeretne, inkább építsen házakat, lakásokat amelyeket kedvező hitellel biztosítson a rászorulóknak, így nő az ingatlan kínálat, aminek köszönhetően csökkenne az ár.
2022. dec. 30. 07:41
 4/10 anonim válasza:
82%
hogyne. rühellem a kölyköket és finanszírozzam én a mások hobbyját az ötszörösére emelt adómból.
2022. dec. 30. 07:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Én a saját példámat tudom felhozni.2013-ban vettem meg a házamat 6,9 millió forintért

(ma reálisan jelen állapotában 45 milliót ér)de ez egy lufi,egy ingatlanlufi.

Volt önerőm akkor éppen itthon dolgoztam, az akkori átlagnál kicsit jobb fizetésért és hitel segítségével vettem meg egyedül a házamat.

Lekopogom szerencsére a hitelemből mára már csak nagyon kevés van hátra és közel tíz év alatt a magam tempójában szépen felújítottam a házat.

Szóval,ha ezt én egyedül a falusi csok,babavaró,és a többi állami támogatás elött megtudtam csinálni,hogy ingatlant veszek.

Akkor 2 ember akik szeretik egymást és együtt akartak élni, együtt kétszer annyit keresnek,kétszer annyit tudnak megspórolni ingatlanvásárlásra,mint amennyit én tudtam,miért nem tudták megtenni,hogy ingatlant vesznek?

Szóval miért volt szükség ezeknek a támogatásoknak a bevezetésére egyáltalán?

2022. dec. 30. 07:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert így lehetett az ipart mesterségesen megnyomni.
2022. dec. 30. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Én már leszarom, én elengedtem ezt az országot, ha a nép felének ez kell....
2022. dec. 30. 09:16
 8/10 anonim ***** válasza:
40%

Emiatt nem születik sokkal több gyerek..

Èn nem vagyok egy gazdaságpolitikai szaktekintély, de még számomra is világosabb, mint ezeknek a beleskommunistáknak, hogy a tenyészkölcsön helyett, kiszámítható gazdasági környezetre és létbiztonságra lenne szükség a szaporodási kedv emelkedéséhez.

2022. dec. 30. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
“Nagyon” örülök neki, gondolom, megint én fogok többet adózni és az én nyugdíjbefizetésem fog eltűnni… de egy tuti a hatalmas állami hitelfelvétel a hatalmas költségvetési hiány betömésére az tuti érinteni fog mindenkit
2022. dec. 30. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
44%
Nekem jó, hogy megnyomta az ingatlanárakat. A lakóparkban ahol lakok, 30 millióért lettek eredetileg eladva a lakások, nemrég 120 millióért ment el a szomszéd. Nem rossz 90M-ót keresni pár év alatt :)
2022. dec. 30. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!