Online scam esetén mit lehet tenni?
Szerintem is egy csúnya átverés, szó sincs itt csődről. Addig kommunikáltak (csak chaten) amíg át nem lett utalva az összeg. Onnantól mikor már pénzüknél voltak láttam hogy chaten elolvassák az üzenetem, de nem reagáltak rá. 4 emailcím volt megadva, egyikre sem reagáltak. 2 mobilszám, mindkettő kikapcsolva. 2 nap alatt kétszer írták meg, hogy már futárnál van a rendelésem, de egy futárcégtől sem kaptam azóta sem semmilyen üzenetet. Ha van egy csődközeli cégem, még nem hirdetek meg hatalmas nagy akciókat, karácsonyi garantált kiszállítással. Az is érdekes, hogy egyetlen hirdetésüknél volt facebookon engedélyezve a hozzászólás. Amint oda írt valaki valamit, hogy mi van a rendeléssel, vagy miért nem lehet őket elérni, azt 1-2 óra alatt törölték is.
Szerintem ez egyértelmű. De lehet hogy csak sokat néztem a Columbot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!