Kiss 7 József kérdése:
A 40 évvel vagyok nyugdíjas, de tovább foglalkoztatnak. Kell-e új munkaszerződés, amiben az új bér, a munkaidő és hogy határozott v. határozatlan le van írva? Jár-e felmondási összeg, végkielégítés, ha tovább foglalkoztatott vagyok?
Figyelt kérdés
Idén 200 23-ban 232 eFt a min bér nyugdíjasra is 8 órában? Van e ezután kötelező éves emelés a nyugdíjon? Ha elérem a 65 éves kort lesz e új nyugdíjmegállapítás, hiszen még várhatóan 8 évet dolgozni fogok?2022. dec. 22. 16:21
11/15 anonim válasza:
"
"Jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy amíg keresőtevékenységet végzünk, addig nem vagyunk jogosultak az egyébként minden évben járó nyugdíjemelésre, tehát a nyugellátás összege nem fog növekedni."
Ezt hol olvastad? 58 évesen, az akkori korkedvezménnyel mentem nyugdíjba. 72 éves vagyok és májusig folyamatosan dolgoztam. Az éves emelést és minden pluszt, amit adtak a nyugdíjasoknak, mindig megkaptam.
14/15 anonim válasza:
Amugy ez szerintem a nok 40re vonatkozik. Nem arra amivel te 14evvel ezelott egy mas kedvezmeny miatt nyugdijba mentel.
15/15 anonim válasza:
A barátnőm is a 40 éves után ment el dolgozni. Mindent megkapott a nyugdíjához minden évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!