Mi a jò dõntès?

Figyelt kérdés
Van 7milliò ftod ès tudnàl venni egy erősen felùjìtandò ingatlan ennyi pènzbôl,akkor megvennèd?Attòl tartok,ha nem èlünk a lehetősèggel akkor előbb-utóbb felèljük a tartalèkunkat ebbe a kiba.szott dràgasàgban.Viszont ha megvesszük azt a hàzat akkor pàr èv alatt rendbe tennènk.Ha ùgy döntünk,hogy megvàsàroljuk akkor csak a havi fizunk van,amiből kell èlnünk.Van màr gyerekûnk is.Most albèrletben lakunk.
2022. dec. 11. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem most vannak az ingatlanárak a legmagasabban, én most nem vennék.
2022. dec. 11. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Befektetésre nem jó az ingatlan, de albérlet kiváltására még megérheti. Persze látatlanba nehéztanácsot adni, gondolom nem véletlenül 7 milla a ház.. de ha magatok rendbe tudjátok tenni akkor hajrá. Azért számoljátok bele, hogy a felújítási költségek drágák.. repdesnek a milliók csak anyagra is.
2022. dec. 11. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha ezzel megspórolod az albérletet és egyébként élhető a ház, rezsim se buksz nagyot, szerintem érdemes belevágni.
2022. dec. 11. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
felújítás, eladó 14 misiért
2022. dec. 11. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Lakható azért valamennyire?

Víz gáz van bent? Mert ha igen és nagyjából lakható akkor legalabb 1 szobát gyorsan fullra felujjitanek és oda költöznek és szépen lassan ujitgatnam. És az albérlet pénzt a saját lakasomba tennem.

2022. dec. 12. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!