Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Akik saját vállalkozást...

Akik saját vállalkozást létrehoztak és sikerre vittek, azoknal szerettek is amit letrehoztak vagy szimplan tudatos dontes eredmenye?

Figyelt kérdés

Tehát pl. akik ilyen olyan cégeket letrehoztak, azoknal ez tudatos volt?

Mi dolgozzon bennem inkabb? Inkabb hogy szeressem amivel foglalkozok es abbol nojjon egyszer valami ki? Vagy inkabb koncentraljak arra, hogy mar rogton valamilyen bizniszbe fogjak?

2017. máj. 2. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudatos volt. Évekig próbálkoztam azzal ami érdekel, de be kell idővel látni hogy ami téged érdekel nem biztos hogy sok más embert is. Ezért inkább váltottam és meglovagoltam az aktuális trendeket, ami azért nem volt igazán nyerő mert mindig egy lépéssel mások után kullogtam és nem is tudtam nagy pénzeket szakítani, de aztán idővel beletanultam a dolgokba és most már elég jól ellavírozok ebben a világban.
2017. máj. 2. 18:56
 2/2 anonim ***** válasza:
tudatos, ugyanis 160 óra alatt többet akartam keresni mint nettó 100-120e. Így azt nyomtam amiben a legtöbb potenciál és pénz volt.
2017. máj. 2. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!