Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes valamibe pénzt fektetn...

Hans Pötterman kérdése:

Érdemes valamibe pénzt fektetni megtakarítási céllal,vagy már mindegy?

Figyelt kérdés
Eddig szimplán bankban tartottam a megtakarításaimat lekötve, (jelenleg kicsivel 10m felett) mennyire biztonságos ezt így hagyni? Mármint nem arra gondolok,amit sokan félreértenek,hogy lenyúlják a megtakarításokat,ezt értem hogy nem így működik, én a pénz értékének romlása miatt aggódom. Inkább bele sem gondolok mennyi ment el a levesbe idén ekkora összegnél. Érdemes most állampapírba fektetni? Bár sejtem ezzel jól elkéstem...

2022. dec. 9. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nyilván jobb lett volna 10-20 éve jól befektetni és akkor már mostanra is kamatozott volna. De ha most sem keresel valami jó befektetést neki, akkor most se kezd el kamatozni és 10 év múlva se leszel előrébb. Ha most okosan fekteted be, akkor legalább 10 év múlva jobban fogsz állni, mint akkor, ha nem fekteted be még mindig.

Foglalkozz egy kicsit a befektetésekkel, olvass utána, mérlegelj, vagy keress egy szakembert, aki nálad jobban ért hozzá - lehetőleg ne valamelyik bankét, aki csak abban érdekelt, hogy a bank szolgáltatásaiból minél többet eladjon neked, nem a te érdekeidet nézi.

Ez pl. lehet egy kezdő lépés, hogy merre érdemes indulni:

[link]

2022. dec. 11. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha ilyen tőkével rendelkeznék, akkor a [link] oldalt megfontolnám befektetésre.

Varga Dani és társának a stratégiája.

Osztalék fizető részvények árfolyama exdivident date előtt megemelkedik, erre épül. Backtesttel az elmúlt 6 évben évi 30% hozam volt és ez usd-ben.

Ő csinálja az erthetopenz.hu-t is ahol tagja voltam a zárt vip csoportnak, amit szintén ajánlok.

2022. dec. 11. 21:21
 13/13 anonim ***** válasza:

A legfontosabb, hogy csak azt a pénzt kockáztasd, aminek az elvesztése nem ér tragédiaként és bármennyire ígéretes is legyen valami, soha ne tedd minden pénzed ugyanabba az egy dologba, mert ha az pont nem jön be, akkor mindened elbukod. Mindenképp fektess több különböző dologba. Lehet, hogy egyiken kevesebbet nyersz, mint a másikon, vagy akár buksz is az egyiken, míg a másikon nyersz. De még mindig jobb, mint ha minden pénzed ugyanott van és egyszerre veszíted el.

Bárki bármit ígér is, garantáltan nyerni nem tudsz. Mindenben van rizikó és bizonytalanság. Ha mindened felteszed egyetlen lapra, hátha nyerni fogsz vele, akkor nagyon könnyen így járhatsz:

[link]

2022. dec. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!