Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Még belefér a otthonfelújítási...

Még belefér a otthonfelújítási programba ha most be adom?

Figyelt kérdés
Egyáltalán milyen támogatás van amit még most be lehet adni? Olvastam hogy 2022.12.31ig lehet b nyújtani a kérelmet, de az nem.lesz gond ha már csak jövőre kezdik el a felújítást? Nyilaszarokat szeretnénk ki cserélni, és most lett rá való, és nem tudom bele fér e még a támogatásba?
2022. dec. 9. 09:12
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valamit félreolvastál, mert a számlákat kell leadni hozzá az elkészült munkáról. Persze ha valaki gyárt neked egy fiktív számlát és utólag megcsinálja talán működhet. Elvileg ellenőrizhetik az elvégzett felújítást, de gyakorlatban nem valószínű.
2022. dec. 9. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!