Miért csinálják ilyen rossz arányúra a kaparós sorjegyeket?
Aki játszik annak iszonyatosan kevés esélye van nyerni. Pedig mi akik játszunk jórészt pont azért vesszük ezeket, mert kilátástalan az életünk. Ha nem nyerünk soha nem lesz jelentős mennyiségű pénzünk. Mégis én úgy érzem minket húznak ezekkel le.
A másik oldalon pedig a Szerencsejáték Zrt játszótereket épít meg mittudomén.
Miért nem szórnak vissza több nyereményt? Miért nem úgy csinálják meg hogy a mezei ember is nyerhessen?
Félreértés ne essék. Én nem azt akarom hogy nekik ne legyen hasznuk, hanem hogy mi (akik soha nem jutunk egyről a kettőre) is nyerhessünk. Hiszen ezért játszunk.
Ha csinálok egy olyan kaparóst, ahol minden szelvény nyer azt megvennéd???
Így nézne ki: 1 szelvény 1200Ft-ba kerül, a min nyeremény 200Ft, sok 500Ft-os, kevesebb 1000Ft-os, 5%-nyi 1200Ft-os és 1%-nyi 2000Ft-os nyeremény.
Kérdező havonta milyen összegben vásárolnál kaparóst?
Édes istenem, mi ez a kérdés.
3: az a szomorú, hogy látod hogy átvernek, de te vered az ajtót hogy "ezaz b*sszatok át mégjobban, itt vagyok!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!