Mit tudnék kezdeni egy facebookos oldalal?
Van egy 2,8 ezer kedvelés-es facebook oldalam, ami jelenleg csak van tartalom nélkül.
Milyen ötletet tudnátok adni hogy ne álljon csak ott!?
Gondoltam már arra is hogy egy dropshipping webshopot építek rá.
De ezekből is van már egy rakatnyi.
Az a lényeg hogy valami üzleti oldalt szeretnék,ami hosszútávon megérné nekem is.
Fészbukra? Semmit!
Agyonszabályozott és baromi drága!
Ha a "kínaiakból" indulsz ki, azok sem 100% ban a fészbukra építik a webshoppjaikat és az üzleti kapcsolataikat sem.
Vegyél példát róluk.
Olyan "üzletről" én még egyébkénts sem hallottam amit otthonról egy fotelből lehet probléma nélkül irányítani.
Na most, ha tartalom nincs, akkor a 2800 like-bol 2799 kinai-indiai-pakisztani ber-likeolo, az a +1 meg te vagy. A 2800 osszessegeben amugy legyfingnak is keves, a 2+ milliard felhasznalohoz kepest nulla eleresed van, es te erre tervezed felepiteni a 168000. dropshipping bizniszt?
Hajra, tesa, te leszel a kovetkezo Jack Ma!
Es mit lajkoltak az oldalon, tezsvirem? A semmit? Oke, nem paki, hanem magyar ber-lajkolok, ugyanugy sz.rt nem ernek mert nem valodiak, eleresed ugyanugy nincs.
De tudod mit, csinald! Kolts jo sokat hirdetesre is, meglasd beindul az uzlet hamarost!
Semmit. Nekem 30e-es oldalam van. Nevetséges a poszt elérése még akkor is ha rendszeresen posztolok.
"Olyan "üzletről" én még egyébkénts sem hallottam amit otthonról egy fotelből lehet probléma nélkül irányítani."
hogy nem hallottál róla, még nem jelenti azt, hogy nem létezik.
Szoval most az a mesterterv, hogy az online filmek miatt csatlakozott kozonsegednek megprobalod lenyomni a torkan a sajat, az oldal eredeti celjaval, tartalmaval semmiben sem azonosulo kis seftelos bizniszedet?
Hajra, csinald csak! Majd szolj hogy' sikerult es hany nap alatt fogytak el a lajkoloid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!