Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebookon ezzel még lehet...

Facebookon ezzel még lehet valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy valaki feltörte a facebook profilomat. Az eddig e-mail címemmel, ha belépek akkor egy teljesen másik profil jön be, amin nincs semmi. Viszont az én profilom is fent van még az oldalon, de azt semmilyen módon nem akarja behozni bármit próbálok. Ezzel lehet még valamit kezdeni?

2021. aug. 27. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Megszerezték a fiókodat.

Gépen add meg a bejelentkező sávba a felhasználó nevedet, ami lehet például molnar.geri.99 vagy kiss.feco stb stb aztán ki írja, hogy milyen e-mail címre küldik a biztonsági azaz bejelentkező kódot.

2021. aug. 27. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

A fiókod adatlapját, ha megnézed egy másik fiókról, akkor, ha megnyomod a régi fiókod adatlapján a kipontozott részt ott legalul a keresés a profilban, támogatás kérése, vagy a profil jelentése és a tiltás alatt ott legalul van a felhasználó neved és gépen azt kell beírni a facebook bejelentkező mezőbe és amikor beírod a felhasználó nevedet, például, hogy kovacs.lacika.77 vagy kiss.mark akkor ki írja neked, hogy a biztonsági azaz bejelentkező kódot milyen e-mail címre küldik.

2021. aug. 29. 11:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezt próbáltam jött biztonsági kód az e-mail címemre, majd azzal is egy tök random fiókba tudtam belépni, ahol semmi nem volt és nem a sajátomba. Pedig a sajátom még mindig fent van Facebookon, de nem tudom hogyan lehetne belépni.
2021. szept. 1. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Tehát akkor azt mondod, hogy megadtad a saját fiókod felhasználónevét a bejelentkező sávban és a te e-mail címedre küldték a biztonsági kódot és nem is a te régi fiókodba tudtál bejelentkezni, hanem másnak a fiókjába???
2021. szept. 1. 20:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan így van. Amikor küldték az emlékeztető kódot akkor is nem az én nevemet írták, hanem a másik fiók nevét, és abba is tudtam belépni.
2021. szept. 3. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor csinálj egy új profilt és az újjal jelentsd a régit, hogy:

Valaki másnak adja ki magát-> Én.

És mivel a neved, a képed és a születési dátumod egyezik a régi profiloddal, tehát minden adat stimmel, akkor a facebook tisztában lesz azzal, hogy a régi profilod neked adja ki magát és akkor törlik a régit és te meg új életet kezdhetsz az új profilodon.

2021. szept. 3. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, valószínűleg nincs más megoldás, csak a régiben rengeteg chatbeszélgetés meg képek voltak, amik hiányozni fognak.
2021. szept. 6. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Figyelj az új fiókodon is tudsz jobbakat is folytatni, például nem tudom, lehet ez sovány vígasz, de aki a régi fiókodon régebben letiltott téged, az újon most is elérhető a profilja.
2021. szept. 6. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!