Van egy komoly hiba facebookon, amivel nem tudok mit kezdeni és hátráltat a munkámban, hová forduljak?
Figyelt kérdés
Munkám része, hogy bizonyos cégek facebook oldalait kezelem. Időről időre kapok egy értesítést, miszerint az XY oldalam el van tiltva bizonyos funkcióktól, de hiába kattintok rá, nem derül ki, hogy mi miatt és pontosan mitől lett eltiltva az oldal, csupán megjelenik az oldalam kezelőfelülete. Küldtem már feedback-et többször is, de semmi eredmény. Van rá lehetőség, hogy kapcsolatba lépjek a fejlesztőkkel, vagy ilyesmi?2020. nov. 5. 20:02
1/1 anonim válasza:
Elméletileg a feedback, de úgy nagyjából a facebookal beszélgetni kb. mintha egy fehér fallal próbálnál beszélgetni. Én még olyan emberrel nem találkoztam akinek bármit is válaszoltak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!