Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig tarthatóak...

Szerintetek meddig tarthatóak még az árstop-ok?

Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sose voltak azok
2022. dec. 3. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
mar nincs uzemanyag es cukor se, szted? Majd mikor viktor nem tud tovabb hizni mert tud majd cukrot tenni a kavejaba akkor belassa mekkora balfasz
2022. dec. 3. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
#2, dehogy látja be, én meg vagy el tudok menni dolgozni vagy nem, az utóbbi 2 napban 7 benzinkúton nem tudtam tankolni és hiába van tele a kocsim tankja, az kb szerdáig elég, hogy utána hogy jutok el a szállásra, haza vagy a következő munkára az még kérdéses
2022. dec. 3. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát így hogy valójában nem léteznek ezek a termékek, így tök mindegy meddig tartják fenn. Idejét sem tudom már mikor láttam utoljára árstoppos 2,8as tejet. Cukor sincs már. Árstoppos olaj, liszt, csirkemell is nagyon ritkán.
2022. dec. 3. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Eleve az egész árstopp csak bohóckodás, amikor leállnak vele, akkor meg mindenkit szembecsap a realitás és jönnek a hözöngések, miért lettek ezek a termékek kapásból dupla áruak, teljesen jogosan. Ha ugyanis kihagyták volna ezt az értelmetlenséget, akkor az ár fokozatosan emelkedett volna mindegyiknél, és nem egyszerre lenne akkora sokk az embereknek.
2022. dec. 3. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Bődületes baromság volt bevezetni is őket!
2022. dec. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!