Mennyit költesz egy hónapban cigire?
Figyelt kérdés
És piára?2022. nov. 11. 16:03
2/21 anonim válasza:
Cigi nulla.
Pia... hát, vannak harcaim, nem tagadom.
Az utóbbi 1 hónapban 15.000 körül, de az utóbbi 2 hétben nulla. Előtte volt havi 40 is. November, december, januárra nullát tervezek, remélem összejön.
4/21 anonim válasza:
Cigire nullát.
Most alkoholra is, mert kismama vagyok, amúgy néha vettünk 1 üveg pezsgőt vagy 1-2 liter bort havonta, nyáron sört.
De nem tízezres értékben, hogy számon tudjam tartani.
5/21 anonim válasza:
Cigi nulla, piát novemberben vettem egy Jim Beam-et, előtte vagy fél évig semmi 🤣
Bezzeg a jó kaják, azok mennek ezerrel. Lassan az is ugyanolyan karos szenvedély lesz, ha az árát nezzük :D
6/21 anonim válasza:
cigire: semennyit, piára: mondjuk évente egyszer veszek egy akciós Bacardi Breezert
7/21 anonim válasza:
Iqos-os vagyok, ketten férjjel kb. 90-100 ezer.
10/21 anonim válasza:
cigire 0.
alkoholora hmmm 5e ft körül
energiaitaltra 15e ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!