Mennyit költesz egy hónapban élelemre? Miket veszel?
Nem számolom.
Mindent IS veszek. :)))
Amúgy hetente több ilyen kérdés van/volt - ha számokra vagy kíváncsi, megtalálod a kérdések alatt.
3 fős háztartás, apa, anya, 10 éves gyerek. Minden kajánkat mi vesszük, tehát nincs hétvégente "anyósnál eszünk, aki felpakol 3 napra kajával" (fontos megjegyzés)
2021 májusi adat: 157 ezer (csak hétvégén főztem)
rendelt kaja (menü, KFC) ~100 ezer ft
húsáru (felvágott, virsli, kolbász) ~9 ezer ft
tejtermék ~9 ezer
zöldséges ~9 ezer
tojás ~5 ezer
pékáru ~ 5 ezer
hús ~5 ezer
édesség (süti, fagyi) ~8 ezer
egyéb élelmiszer ~7 ezer
Ha minden másnap főzök, akkor ez kb így nézett ki márciusban 120 ezer (azért néha rendelt kaja befigyel):
rendelt kaja (menü, KFC) ~20 ezer ft
húsáru (felvágott, virsli, kolbász) ~16 ezer ft
tejtermék ~17 ezer
zöldséges ~14 ezer
tojás ~7 ezer
pékáru ~ 5 ezer
hús ~13 ezer
édesség (süti, fagyi) ~12 ezer
egyéb élelmiszer ~16 ezer
Atya ur Isten, el sem tudom mondani :) Magamnak alig vasarolok ... ellenben van egy bazinagy kutyam - o igen is szereti a hust :)
Ma is - vettem egy egesz karajt, meg egy marha labszarat. Ez valojaban a kutyae, de megprobalok lecsipni belole magamnak is :)
En fogyok, a kutya hizik :D ... de valojaban nem zavar, imadom a kutyamat :)
6+
Ma 10 rongyot fizettem a hentesnel ... ebbol eszem egyet, a tobbi kutyakaja :) Remelem keddig kihuzza, mert legkozelebb csak akkor lesz penzem a henteshez menni :D
2 szemely + 2 macska
Minden nap vagy minden masnap fozok, mindenfelet eszunk, de figyelem az akciokat, nem derogal az ertekcsokkentettt termekek megvetele sem! Plusz en figyelek az egeszsegesebb etkezesre is (cukorhelyettesitok, zabliszt, reform koretek stb). Kb 60-70ezerbol megvagyunk (ebben a haztartasi szerek is bele ertendok, tehat az össz konyhapénz).
+10-15e a cicak husikaja, premium szaraztapja.
Illetve van szep kartyank amibol szoktuk neha rendelni, es van hogy ebbol veszunk elelmiszert is, szerencsere van par bolt ami màr elfogadja.🙂
Nagyon extrem honapban se leptuk meg tul a 80ezer konyhapenzt, max karacsonykor, amikor luxis minosegu termeket/elelmiszert is megveszunk.😆🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!