Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vinted alkalmazast hasznalva...

Vinted alkalmazast hasznalva hogyan kapom meg az osszeget?

Figyelt kérdés
Ha vesznek tolem egy ruhat, akkor hogyan kapom meg az arat? Ma regisztraltam es valakit erdekelne egy feltett ruham, de mivel nem kellett megadnom semmilyen adatot igy nem tudom, hogy hogyan tortenik az utalas?

2022. nov. 28. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Javaslom csatlakozz a facebookon a vinted károsultak csoportjához. Ott csupa hasznos infót találsz.
2022. nov. 28. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak csalók, de azok ugyanolyan típusúak mint marketplacen, tehát üzenetben kérne fura magyarsággal emailt, bankszámlaszámot és egyebeket, de közben meg készpénzes fizetésről ír, tipikus még az is, hogy mindig magasabb árat akar adni az eredetinél (nyilván eleje-hátulja hülyeség, de nagyon sokan megadnak adatokat és csodálkoznak, ha ezekkel utána visszaélnek)

De eddig 2 dolgot adtam el, kb 1 hét alatt. Megkaptam hogy megvették, becsomagoltam, packetán feladtam (ingyen) megkapta a vevő és meg is kaptam a pénzem, ami azóta a bankszámlán van.

Nekem ezen sokkal egyszerűbb az eladás, nem kell a sok “érdekel, ez megvan még?” üzenettel, alkudozókkal, foglalozókkal foglalkozni, igazából azzal se hogy kinek és hova megy a csomag (egyik nekem magyar, másik lengyel személynek) csak megtudom hogy eladva, feladom 5 napon belül (ilyenkor függőben van a pénz az appon belül hogy ne vágd át a vásárlót) aztán ha megkapta a csomagot, akkor te is kb 1-2 percen belül a pénzt, amit ki is tudsz magadnak utalni.

Nekem ezzel szimpatikusabb mint egy vatera vagy marketplace, így tuti fogom még használni.

2022. nov. 28. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt azért tegyük hozzá, hogy bőven van csaló eladó is. Akik photoshopolt képekkel "árulnak", de el nem adnak semmit, vagy csak szakadt rongyokat. Könnyen felismerhetők, mert az általuk árult ruhákból sok mindent nem látni, csak a nagy dekoltázsát. :D Csöcs nélkül nem megy. :D
2022. nov. 28. 23:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!