Ez a munka átverés?

Figyelt kérdés
Úgy egy hónappal ezelőtt jelentkeztem online munkákra, és ma jött egy nem túl jómagyarsággal megírt e-mail egy brit cégől. Mivel sokszor az állashirdetésekben sem jelenítik meg a céget, így nem csodálkoztam, de rákerstem és nem találtam meg a neten. Küldtek egy tájékoztató e-mailt amiben nagyjából korrekten le van írva székhely, egész színvonalas weboldal meg minden, de nekem még így is gyanús, már csak azért is, mert egy hozzá nagyon hasonló nevű céget viszont ezer találattal dob fel a google. Kifizetés euró/óra van megadva de semmi pontosabb. Privátban el tudom küldeni a részleteket, meg ezt a munkaköri leírást vagy mit amit átdobtak.

2022. nov. 28. 18:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azaz. Nekem Martha Jackson volt :D
2022. nov. 30. 01:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, elég levakarhatatlan az illető, tiltottam is. Köszönöm a válaszokat.
2022. nov. 30. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!