Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak különböző hostess ügynökségekkel? Vannak olyanok, amik jók, és nem a lehúzásra mennek?

Figyelt kérdés
Ma voltam a Loyal hostess irodájában, ahol kértek 5000 forint regisztrációs díjat, azt mondták, ha ezt befizetem, utána kapok munkákat. Eljöttem azzal, hogy még átgondolom. Mi a garancia rá, hogy valóban kapok munkát ilyen ügynökségeken keresztül?

2022. márc. 22. 16:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

118/2001. (VI. 30.) Korm. rendelet

A munkaerő-kölcsönzési és a magán-munkaközvetítői tevékenység gyakorlása *

10. §

(3) * A magán-munkaközvetítő a tevékenységéért a munkát keresővel szemben díjat, költséget semmilyen jogcímen nem számolhat fel.

Persze biztos valami okos jogi környezetbe helyezve úgy csinálják hogy ne lehessen ezzel megfeddni őket, de az olyan helyek, amik pénzt akarnak kérni azért hogy dolgozhass, pénzt kereshess, hát érdemes elkerülni.

2022. márc. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!