Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A mai világba bárki rendelgeth...

A mai világba bárki rendelgethet szórakozásból?

Figyelt kérdés
jofogáson hirdetek több terméket és nem egyszer fordult elő velem hogy csomagautomatába megrendelte valaki és nem vette át,majd visszajött a termék hozzám,persze ilyenkor kikell fizetnem a csomag dijat.Tehát akkor én is szórakozhatok igy mással nyugodtan? Semmi büntetést nem kapok érte?
2022. nov. 24. 20:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
65%
Senki sem fog pereskedni, szerintem ezzel mindenki tisztában van, azért teszik meg, mert megtehetik !
2022. nov. 24. 21:40
 12/30 A kérdező kommentje:

ma 21:39

"előre átutalás után adod fel"

Akkor a jofogás csomaküldő szolgáltatását tiltani kellene,mivel ott senki nem fog utalni előre,erre az oldal is figyelmeztet.Ott utánvételel fizetnek és veszik át a terméket,eddig még nem volt gond igy,át is vetrék,csak az automatás dologal volt probléma.

2022. nov. 24. 21:41
 13/30 anonim ***** válasza:
89%
Akkor ne árulj semmit szerintem:) Én csak marketplace-n árulok bármit. Ott lehet előre utaltatni vagy személyesen átvenni.
2022. nov. 24. 21:42
 14/30 anonim ***** válasza:
81%
Az is szerződés, ha mi szóban megegyezünk valamiben úgy, hogy arról csak mi ketten tudunk. Az utólagos bizonyíthatóság más kérdés.
2022. nov. 24. 21:43
 15/30 anonim ***** válasza:
86%

12: többször is le lett már írva, hogy a Jófogás meg Marketplace szintű helyek milyenek....

Akkor legközelebb ne küldd automatába és kész!

2022. nov. 24. 21:44
 16/30 anonim ***** válasza:
55%
Ezzel csak az a baj, hogy függetlenül a megállapodástól az online vásárlásánál a vevőt egy csomó plusz jog illeti meg. Ez pl az indoklás nélküli elállás és a visszaküldés joga is.
2022. nov. 24. 21:45
 17/30 anonim ***** válasza:
85%

Kérd el előre az árat - így már átveszi.

Ha a foxpost automata tud utánvétet intézni, akkor elég akkora összeget előre elkérni, ami az átvétel elmaradása miatti károdat kompenzálja.

2022. nov. 24. 21:49
 18/30 anonim ***** válasza:
22%
A visszaküldős csalók elleni lehetséges módszer, hogy minden meghirdetett ár hivatalosan 50% kedvezményes. ÁSZFben, amit a vevő kifejezetten el kell hogy fogadjon, kikötni, hogy Elállás esetén nem jár a kedvezmény ezért ez levonásra kerül a visszautalandó összegből, így nulla forint visszatérítést kapnak.
2022. nov. 24. 21:53
 19/30 anonim ***** válasza:
71%
A kérdező szerintem nem üzemeltet webshopot:)
2022. nov. 24. 21:55
 20/30 A kérdező kommentje:

"Kérd el előre az árat - így már átveszi."

Dehát a jofogáson rengetegen bonyolitotak már le pozitivan eladást házhozszálitásal,és nem volt probléma.De akkor az egész csomagautomatát bekelenne szüntetni Magyarországon.

2022. nov. 24. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!