Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Internetes csalás áldozataként...

Internetes csalás áldozataként tehetek valamit?

Figyelt kérdés

Kárörvendő megjegyzéseket nem kérek :(. 20e. forintot utaltam egy hirdetésre, miután az illető elérhetetlen lett és most már látom, hogy gyanakodnom kellett volna.

Otp-s számlaszámról utaltam másik otp-s számlaszámra. Más adatom nincs..

Azonkívűl, hogy tanulópénz van bármi esélyem? Mondhatnák, hogy várjam a csomagom, de szinte biztos, hogy nem fogja feladni.. igen hülye voltam :(

2022. nov. 23. 01:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ilyen hely, hogy Rendőrség, talán már hallottál róla. Bemész és feljelentést teszel.
2022. nov. 23. 01:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze az alap, de foglalkoznak egyáltalán ekkora összeggel?
2022. nov. 23. 01:43
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Foglalkoznak, igen. És ha te már a sokadik áldozata vagy, jól megüti a bokáját.
2022. nov. 23. 02:24
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
francokat. nekem egyszer ellopták a telefonom. én hülye feljelentettem őket. tudtuk, ki volt, de a rendőrség semmit sem tett. engem zaklattak még 1 évvel később is, hogy 200 km-ről utazzak fel tanúskodni, különben elővezettetnek. soha többet nem megyek rendőrségre magamat megszopatni.
2022. nov. 23. 04:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes utána néznki facebookon hogy mást is megkárosított-e. Sokat látom mostanában csoportokban, hogy összeállnak károsultak és úgy tesznek feljelentést. De persze egyedül is megéri.
2022. nov. 23. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyakori az ilyen csalás, vagy próbálkozás, az a leggyanúsabb mikor előre akar elkérni tőled mindenféle adatot! Az ilyet azonnal le kell rázni, jófogáson és marketplacen is próbálkoznak.

Ha valakinek fontos az a valami amit rendel, emelje meg a telefonját, és menjen rendesen személyesen átvenni!

A hirdető meg írja ki, hogy csak személyesen vehető át, készpénzzel helyben fizetve!

Aki nem HÜLYE, az tudni fogja, hogy ez nem "maradiság", ódivatúság, hanem így lehet a büdös csalókat kizárni!!!!!!!!

2023. júl. 15. 18:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!