Internetes csalás áldozataként tehetek valamit?
Kárörvendő megjegyzéseket nem kérek :(. 20e. forintot utaltam egy hirdetésre, miután az illető elérhetetlen lett és most már látom, hogy gyanakodnom kellett volna.
Otp-s számlaszámról utaltam másik otp-s számlaszámra. Más adatom nincs..
Azonkívűl, hogy tanulópénz van bármi esélyem? Mondhatnák, hogy várjam a csomagom, de szinte biztos, hogy nem fogja feladni.. igen hülye voltam :(
Gyakori az ilyen csalás, vagy próbálkozás, az a leggyanúsabb mikor előre akar elkérni tőled mindenféle adatot! Az ilyet azonnal le kell rázni, jófogáson és marketplacen is próbálkoznak.
Ha valakinek fontos az a valami amit rendel, emelje meg a telefonját, és menjen rendesen személyesen átvenni!
A hirdető meg írja ki, hogy csak személyesen vehető át, készpénzzel helyben fizetve!
Aki nem HÜLYE, az tudni fogja, hogy ez nem "maradiság", ódivatúság, hanem így lehet a büdös csalókat kizárni!!!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!