Az alvállalkozó és a leányvállalat között mi a különbség? Ha egy nagyobb Zrt az alvállalkozóját "leányvállalatként" használja az hogyan deríthető fel?
Van munkaszerződés, jöt már navos kérdőív, érdeklődnek, keresgélnek, a lehető legrészletesebben lett megválaszolva epapiron.
Ennek max annyi eredménye lesz, hogy kapok egy újabb munkaszerződést egy másik alvállalkozótól aki ugyanúgy nem fizeti majd be a járulékot ahogy az előzőek sem.
A jelenléti ív helyett is már ott tartunk, hogy videóval bizonyítjuk naponta többször hogy munkaidőnkben munkát végzünk a munkahelyünkön...
Jönnek az ünnepek, kellene a pénz (nem mintha nem lenne a párnacihába) és a jelenlegi helyzetben nem olyan egyszerű azért megfelelő munkahelyet találni, itt azért a körülmények elég jók, és a kollektíva is.
Egyébként az én hibám lenne, ha cégszerűen vernek át?
Te nem írsz be a panaszkönyvbe, ha egy eladótól nem kapod meg a visszajárót a boltba?
Inkább máshová mész vásárolni?
13: IGEN!
Beírok, és többet nem megyek oda.
De te itt a tipikus "vadász-vadász, te...ni jársz ide" módra viselkedsz, ha még mindig ott vagy, holott x-szer átb.ctak.
Na akkor mi ebben különbözünk, én próbálok átlépni a trágyakupacon.
Erre keresem a megoldást is a kérdésemben, az nem megoldás, hogy visszafordulok!
konkrétumok nélkül csak rébuszos az egész.
Nincs más normális cég abban aszakmában, ahol te dolgozni akarnál...???
Nem tudom, de folyamatosan keresgélek, más szakmák, és munkakörök is szóbajöhetnek egyébként, de ugye mindíg utólag okos az eber már egy év eltöltése után bármilyen munkahelyen.
Én a jelenlegi helyemen 2017 óta vagyok, csak ugye különböző munkáltatók alkalmazásában álltam, és 2020 ig mindent tökéletesen rendeztek, kifizettek, semmi gond nem volt éves emelések is voltak!
A munkakörülmények és maga a munka is teljesen rendben van, az elvárások változatlanok azóta is, csak a foglalkoztatás papírformája egyre zűrösebb és a járulékfizetés.
A munkabér sem késett eddig és az összegek is stimmeltek, a bejelentés és a járulékfizetés katasztrófa csak már két éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!