Van értelme a „tojás-rendeletnek”?
Számomra nem az a kérdés, hogy 100 forint vagy 130, hanem az, hogy Húsvét óta közel háromszorosára emelkedett az ára, és soha többet nem lesz olyan alacsony. Aki már a 90-et sem tudta megfizetni - vagy sajnált annyit kiadni érte -, változatlanul a potenciális vevőkörön kívül marad! :-((
- Melyik felügyelő tudja majd ellenőrizni, hogy az „M”-es vagy „L”-es?
- A Lehel piacon például a csirkemell filé hatósági árát csak egy darabig tartották az árusok, ma már mindenhol 1.000 forinttal magasabban kezdődnek. :-(( A SPAR kínálatából pedig eltűnt. :-((
7, nem mindenki követi a "divatot", a többség fogyaszt tejet, használ olajat és cukorral készíti a süteményt. Sőt, KÉSZÍT süteményt.
Vidéki vagyok, amúgy, és eddig még mindig sikerült cukrot vennem, olajat és tojást is. Egyedül a tejnél tapasztaltam, hogy nem mindig van hatósági áras.
De egyikből sem szoktam kartonszámra venni, csak amennyi éppen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!