Magyarországon a black FRIDAY rengeteg webáruházban miért egy hónapig tart?
Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 06:44
11/14 anonim válasza:
Én mosogatógép tablettát szoktam venni BF alatt. Arra tényleg jó akció szokott lenni. Volt, hogy a szokásos 90 forint/darab ár helyett 43 forintért vettem. Be is vásároltam egy évre. A tableteket meg telefonokat pont letojtam. Én nem csábulok el, ha valami nem kell, akkor nem kell.
12/14 HoneyBunny válasza:
En azert szoktam talalni tenyleg jo akciokat, bar mar sokkal elotte korbenezek es felpakolom a kivansaglistara, ami szukseges, felirom az arat es igy nem hagyom magam atverni. Na meg en nem is hajtok ezekre az ujabb meg ujabb muszaki cuccokra. Amugy a kedvencem a mai nagy ajanlat volt aboutyou-tol, jott az ertesites, hogy haaaatttalmass areses, artornado, a kinezett martens bakancsod most 81.891 forint helyett CSAK 90.990 !!!! Keveset mosolygok de ezen olyan oszinten rohogtem, nagyon jol esett :D es akkor az elmult 30 napi legjobb arnal ott szerepel, hogy 75.550 forint. XD le is screenshotoltam, gondoltam megkoszonom a cegnek ezt a brutalis akciotengert.
13/14 anonim válasza:
"a kinezett martens bakancsod most 81.891 forint helyett CSAK 90.990"
Pff... lol. Egy bakancsért 80 ezer is nevetségesen sok. Annyiból 5 pár normális bakancsot lehet venni.
14/14 HoneyBunny válasza:
Egyetertek veled, en nem is annyiert szoktam venni, 25-30 korul szerzem darabjat amikor kisopres van, annyiba meg amugyis belefaj egy bor bakancs, de az eredeti aran sosem vennem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!