Ha most rendeltem egy magyarországi webáruházból egy terméket, azt körülbelül mikor kapom meg?
Sokszor rendelek online; mindig ott van, hogy hány napon, hány munkanapon belül, vagy melyik napon várhatom az érkezését.
Nagyon változóak. Van, ahol, ha munkanapon délig rendelek, akkor a következő munkanapon már érkezhet is. Van, ahol 3-5 munkanap múlva, vagy később Van, ami attól függ, hogy van-e raktáron.
Nem is rendelnék, ha nem tudnám, mikorra várhatom.
A szállítási időre példák képeken:
Az oldalakon, ahonnan rendeltem, szokott lenni követő rendszer, láthatom hol tart (pl. rendelés feldolgozása, külső raktárból szállítják a feladóhelyre stb., átadták a futárszolgálatnak). Ha átadják a futárszolgálatnak, meg szoktak adni kódot, amivel a futárszolgálat honlapján nézhetem, hol tartanak? Többnyire e-mailben kapok linket, akkor nem kell a hosszú kódszámot beírogatni, rákattintással látom, hol tartanak. Általában reggel érkezik SMS, hogy azon a napon milyen idősávban várható a kézbesítés. Van olyan futárszolgálat, ahol a kézbesítés napján még térképen is nézhetem, hol tart a nekem kézbesítő szállítóautó, jelölgetve, hogy még hány megelőző kézbesítési hely van előttem stb.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Mindegyiket hasznosnak ítéltem (sajnos sok lepontozó nincs ezzel így).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!