Jár nekem munkanélküli segély?
Figyelt kérdés
22ben érettségiztem, és egészen mostanáig nem volt munkám. Járna nekem szeptemberre, októberre?2022. nov. 7. 14:33
1/9 anonim válasza:
Nem jár semmi, hiszen egyáltalán nem dolgoztál.
Csak munkaviszony és járulékfizetés után jár munkanélküli ellátás.
Ki jogosult álláskeresési járadékra?
álláskereső,
amennyiben a kérelmét megelőző 3 évben legalább 360 nap jogszerző idővel rendelkezik, azaz munkaviszonyban állt
munkát akar vállalni, de önálló álláskeresése nem vezetett eredményre, és számára az állami foglalkoztatási szerv sem tud megfelelő munkahelyet felajánlani
2/9 anonim válasza:
Ha eddig nem volt munkád, akkor mégis mirefel kapnál munkanélkülit?
3/9 anonim válasza:
Fht jar neked de az is ha bemesz a munkugyre..bes elintezed es megfelelsz.
4/9 anonim válasza:
Fht. -> foglalkoztatást helyettesítő támogatás
5/9 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy megfelelek? Ha kaptam állást akkor is igényelhetem az elmúlt 2 hónapra?
2022. nov. 9. 13:27
6/9 anonim válasza:
Kétlem, hogy visszamenőleg járna....
8/9 anonim válasza:
"Mit jelent az, hogy megfelelek?"
Ellátásokra jogosultságnál vannak feltételek. Ha azoknak megfelelsz, akkor jár az ellátás. Ezt jelenti...
9/9 anonim válasza:
Húha, érettségivel azért meg kéne érteni, hogy mi az a "megfelelés"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!