Mit lehet tenni, hogy visszakapjuk a piramisjátékban elcsalt pénzt?
Valószínűleg semmit.. inkább csak kiírom magamból.. Nagymamám tette bele minden pénzét. Egy hete tudtam meg, mesélte, hogy már vagy 40 milliója van "megforgatva" a kezdeti 6 millióból. A szüleimet is bíztatta ,hogy szálljanak be és hajlottak is volna rá.. nekem egyértelmű volt, hogy piramisjáték, mondtam neki, hogy azonnal szálljon ki legalább annyival, amennyit betett, de persze ép "le volt kötve"...és tessék, mai hír:
Nem tudom miért ilyen hiszékenyek az emberek.
A kérdés nem valódi kérdés olyan szempontból, hogy nyílván majd jelentkezik a rendőrségen, aztán talán visszakap valamit..talán.. inkább csak ki akartam írni magamból..
De ha valakinek van valami ötlete azért ki vele.
Szegény ihat rá hideg vizet. Abból a pénzből egy fillért nem fogtok viszontlátni sajnos.
Valahogy az ilyen csalók mindig sikeresen megtalálják a sok millión ücsörgő nyugdíjasokat. Furcsa, de az én nagyszüleimnek nem voltak milliói. Legnagyobb vagyonuk a lakásuk volt.
“Három hónap alatt 100 százalékos hozamot ígértek”
Ez annyira abszurd, hogy ennek bedőlni nem más, mint természetes szelekció.
Én se hittem el, hogy ilyen még létezik.. Jó nekem a Budacashben nyúltak le pénzt, ahová még nagyon fiatalon tettem be az addigi megtakarításom, de ott azért tudtam, hogy brókerekre bízom a oénzt, akik tőzsdén kereskednek majd és csinálnak talán valami 10-20%-ot jó esetben. (persze tudjuk mi történt, becsődöltek)
De ez a 3 havonta duplázunk.. ez tényleg szörnyű. És kérdeztem a nagymamám mégis miből, azt nem tudta megmondani, de több ismerőse is benne volt már, olyanok akikben teljesen megbízott..
“Három hónap alatt 100 százalékos hozamot ígértek”
Mennyire pénzügyi analfabétának kell lenni, hogy ezt elhidje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!