Miért ciki az üzleti életben a tömegközlekedést használni?
Figyelt kérdés
Számtalanszor látom üzleti rendezvényeken (a belvárosban, ahol kihívás parkolni), hogy minden élő van készítve az autósok számára (hogy jutsz el, hozd el a jegyed, fizetjük), illetve nálam nagyságrendekkel alacsonyabb szinten lévő vállalkozók ugyanúgy a világ legtermészetesebb módján autóval érkeznek, szinte ciki ha a végén elgyaloglok a tömegközlekedésre. Ha meg vidéken van a rendezvény és mondjuk azt mondom, vonattal érkeztem, akkor szinte máshogy is néznek rám (más kérdés, hogy egész úton tudtam dolgozni, olvasni, bármi). Az hagyján, hogy ahol tudom, kerülöm a fizikai találkozókat, de miért ennyire ciki a tömegközlekedés?#tömegközlekedés #Üzleti meeting
2022. okt. 25. 08:32
12/13 anonim válasza:
#9 arra se gondolsz hogy vidékről jön.. és nem a belvárosban lakik. Mi 25km-re vagyunk pesttől és van naponta 4 buszjáratunk. Ha az este 10 órásit elkésem, akkor reggel 5ig alhatok valamelyik padon.
13/13 anonim válasza:
Jól menő vállalkozóként minek aludnál padon? A kérdező jómódú vállalkozókról írta a kérdését, az nem zavarja, ha hétköznapi ember autózik, csak a zsíros felső réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!