Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek nincs már most pénze,...

Kinek nincs már most pénze, vagy jóval kevesebb van?

Figyelt kérdés

2022. okt. 19. 10:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem, nagyon kevés van.
2022. okt. 19. 11:35
 2/9 anonim válasza:
100%
Nekem. Ápolásin vagyok ami összesen 70ezer forint.( kiemelt ápolási,0-24ben az anyukámmal vagyok) többször írtunk alá petíciót hogy legalább minimálbér legyen..de semmi. Undorító az országnak a hozzállása a betegekhez.
2022. okt. 20. 06:52
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

2: Minden támogatásra tekints úgy, hogy mások, akik téged és édesanyád nem is ismerik azért dolgoznak, hogy pénzt kapjatok. Értem, hogy kevés, nehéz megélni belőle, de nem áll úgy az ország, hogy finanszírozni tudjuk, mindenhol nagyon be van húzva a nadrágszíj.

24 órás ápolást igénylő feladat esetén már elérhető TB ellátás, amennyiben nálatok mégsem, akkor dolgozz és bérelj fel valakit aki addig ápolja, míg dolgozol!

2022. okt. 20. 07:28
 4/9 A kérdező kommentje:
"nem áll úgy az ország" - kinek is köszönhető?
2022. okt. 20. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez egy több összetevős probléma. Eleve a gazdaság úgy van kialakítva, hogy legyen több év bika piac, amelyet pár év medve piac követ. Bika piac tovább tart, ilyenkor érdemes spórolni és a medve piac során ennek a pénznek egy részét felhasználni, kipótolni a hiányzó összeget.

Másrészről ott van az ország politikája, nálunk szándékosan inflálták elmúlt évtizedben a forintot, elhibázott befektetési döntéseket hoztunk, eus támogatásoknak csak a töredékét használtuk fel energiahatékonyságra, áramtermelésre.

Harmadrészt az egyén is hibás, hiszen előfordulhat váratlan pillanat, de nem várhatod el mindig mások oldják meg helyetted a problémát. Hosszútávon arra számítani, hogy mások pénzén élj és ápolj valakit, nem reális elvárás.

2022. okt. 20. 10:25
 6/9 anonim válasza:

3.

Értem én,de azok is akik most tapossak 40-50es éveiket,egész életükben fizették(ahogy mi is) a tbjüket és egy normális egészségügyi ellátást nem kapnak.

Elmehetek dolgozni,fizethetem is az ápolását a családtagomnak,de arra rámegy a nadrágom is és talán még rosszabbul jövök ki belőle.

2022. okt. 22. 08:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem úgy áll az ország... Azért keress már pár olyan dolgot, amire közben jut lóvé, és, mondjuk úgy, illetlenség válságban agyonpénzelni!
2022. okt. 23. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem is

20 ezrem maradt következő fizetésig ételre

valaki kölcsönadhatna

2022. okt. 24. 22:38
 9/9 anonim válasza:
Gazdag vagyok
2022. okt. 26. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!