Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rosszul csinálok valamit?

Rosszul csinálok valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok eléggé elvagyok keseredve.

Új munkahely után nézek már lassan 1 éve, mindenhová küldöm az önéletrajzomat, de sehol nem kapok még egy behívást sem interjúra.

Nincs szakképeítésem, csak egy érettségivel rendelkezem.

Ugyan ahová jelentkezek 20km, de itt ahol élek, itt nincs munkalehetőség, illetve majd ha sikerül közelebb költözünk az adott településhez, ahol a munkát is keresném.

Azon is elgondolkodtam, hogy nem jó az önéletrajzom, vagy csupán én nem vagyok szimpatikus, úgy senkinek....

Tudnátok ajánlani egy olyan céget, ahol ránéznének az önéletrajzomra? Vagy egy hr-ben dolgozó személyt, aki szívesen segít nekem? Vagy csak szimplán jó tanáccsal eltudnátok látni, mit hogyan írjak, kisérőlevél, vagy csak az email-ben? Nagyon kellene már az a másik hely, mert itt csak az ideget eszem🙁

Köszönöm előre is!

Szép napot!

2022. okt. 17. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jobangel szokott egyénre szabott tanácsokat is adni.

[link]

2022. okt. 17. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nekem elküldöd az önéletrajzod, motivációs leveled (akár kitakarva a személyes adatokat), szívesen ránézek. Ugyan nem hr-es vagyok, de az ismerősökét is én javítottam, személyesen interjún pedig többször megdícsérték, amit küldtem. De sajnos benne van a pakliban, hogy nem a forma, hanem a tartalom a probléma, vagy csak simán van ismerős a pozícióra.
2022. okt. 17. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, én megnézem. Akár csak egy helyesírási hiba visszatetszést kelthet vagy akár egy nem túl megnyerő fotó (ha van egyáltalán). Milyen jellegű munkákra jelentkezel? Én nemrég előfizettem a prémiumra a profession.hu-n, azzal olyat láttam hogy egy sima irodai jellegű munkára (adminisztrátor) 300-an jelentkeztek. Ha rendben van az önéletrajz de nem jön érdeklődés, akkor lejjebb kell adni, 8 általánost igénylő (gyári) munkára kell jelentkezni mert más nem nagyon lesz.
2022. okt. 17. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!