26 eves leszek, 20eves korom ota folyamatosan dolgozom, dolgoztam a fovarosban is , szoval “eltem” kicsit… Videken elek a parommal alberletben, mindketten dolgozunk, nekem ket allasom van, es tanulok is a ket melo mellett, de megjon a fizu es 20-30e ft-om marad egesz honapra :( Paromnak van hitele is ami alaphangon 100e/ ho, alberletbe beszall ugy ahogy de minden mast en veszek otthonra mert “neki sem marad semmi”. Reggel 6kor kelek es este fel2-2 mire elalszok a ket melo mellett,kicsit kilatastalannak erzem a helyzetem es nemtudom mi lenne a megoldas , ugy erzem a sok gurizes mellett is csak lefele csuszunk es semmi penzunk, emellett total hulla vagyok … foglalmam simcs mi lenne a megildasde teljesen el vagyok keseredve, hogy a sok erofeszitesem ellenere sem valtozik semmi es csak egyre jobban epulok lefele en is ezaltal 😭
Lány, vagy fiú vagy? Párod mire vett fel hitelt? Mit dolgozol, mit tanulsz?
2022. febr. 5. 12:21
2/16 anonim válasza:
Korábban kéne lefeküdnöd pihenni.
Ezt biztos nem jól csinálod.
2022. febr. 5. 12:22
3/16 A kérdező kommentje:
Lany vagyok :)
Paromnak szemelyi kolcsone van, mert a volt munkahelyen (autoszerelo) osszetort egy 30millas kocsit… illetve hitelkartya tartozasa, gyarban dolgozom 2 muszakban, amellett babysitterkedem fixen egy csaladnal, kisgyermekgondozo vagyok egyebkent es ezen a teruleten kepzem tovabb magam..
2022. febr. 5. 12:24
4/16 A kérdező kommentje:
Korabban sajnos nemtudok lefekudni, mert akkor erek haza
2022. febr. 5. 12:25
5/16 anonim válasza:
Írtad már le papírra a bevételeiteket-kiadásaitokat?
2022. febr. 5. 12:30
6/16 anonim válasza:
Sajnos ez a tartozás ez nagyon durva. 100e Ft ot gyakorlatilag Budapesti lakás törlesztője. Azt nem lehetne, hogy szülőkhöz költözni, mert sajnos így nem fogtok 1 ről 2 re jutni soha. Így amit albérletbe költötök, félre tudnátok tenni.
2022. febr. 5. 12:34
7/16 anonim válasza:
Összetört egy 30 milliós kocsit a munkahelyén?
És?
Biztosítás?
Nem link a barátod?Szerencsejáték?
2022. febr. 5. 12:38
8/16 anonim válasza:
Én meg azt nem hiszem el, hogy neked elég napi 4-4,5 óra alvás! Egészséges szervezet számára ez kevés, hosszútávon meg nincs ember aki bírná... nem, nem vagy te se kivétel.
2022. febr. 5. 12:42
9/16 anonim válasza:
A barátod is két munkában hajtja ki a belét, hogy minél előbb visszafizethesse a tartozást, vagy ez a kiváltság csak neked jutott?
Az nem fog működni, hogy ő tele van adóssággal, te meg fizesd ki neki. Nem csak azért, mert belerokkansz, hanem mert hosszú távon az ilyesmi garantált veszekedésforrás.
2022. febr. 5. 13:09
10/16 anonim válasza:
Lehet, hogy gonosz leszek, de szerintem keresned kéne egy kicsit pénzesebb pasit. Ez szerintem se fog hosszú távon működni, 1ről 2 re nem tudtok jutni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!