Mit csinalok rosszul?

Figyelt kérdés
26 eves leszek, 20eves korom ota folyamatosan dolgozom, dolgoztam a fovarosban is , szoval “eltem” kicsit… Videken elek a parommal alberletben, mindketten dolgozunk, nekem ket allasom van, es tanulok is a ket melo mellett, de megjon a fizu es 20-30e ft-om marad egesz honapra :( Paromnak van hitele is ami alaphangon 100e/ ho, alberletbe beszall ugy ahogy de minden mast en veszek otthonra mert “neki sem marad semmi”. Reggel 6kor kelek es este fel2-2 mire elalszok a ket melo mellett,kicsit kilatastalannak erzem a helyzetem es nemtudom mi lenne a megoldas , ugy erzem a sok gurizes mellett is csak lefele csuszunk es semmi penzunk, emellett total hulla vagyok … foglalmam simcs mi lenne a megildasde teljesen el vagyok keseredve, hogy a sok erofeszitesem ellenere sem valtozik semmi es csak egyre jobban epulok lefele en is ezaltal 😭

2022. febr. 5. 12:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

87 éves vagyok. Világ életemben napi 3-4 órát aludtam.

Bírom. Semmi bajom.

Kérdező, dobd ki a poloska barátod, mert ott te vagy, aki a nadrágot viseli, minden problémával együtt.

2022. febr. 5. 15:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, dobd ki az ingyenélő pasit, kevesebb lesz a kajapénzed és a rezsid idms
2022. febr. 5. 16:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
30 millás hitele van? :O az egy lakás ára...
2022. febr. 5. 18:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Így mulat a magyar b+
2022. febr. 6. 08:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a pasit és költözz egy kisebb albérletbe vagy csak szobát vegyél ki. Hamar egyenesbe fogsz jönni, ha megszabadulsz ettől a piócàtól...
2022. febr. 6. 11:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyet kérdezek: Mi a f*szt csinálnátok a srác helyében?

Nem felháborító, hogy egyszer hibázol a munkahelyeden és életed végéig törlesztheted az okozott kárt? Persze, te okoztad. De ne ezért kelljen már az utcán megd*gölnöd hajléktalanként...

Az ilyenekre kössenek biztosítást és kész! Fizesse a biztosító... Én nem lennék hajlandó. Hiába én okoztam a hibát, ha véletlen volt. Nehogy már egy véletlenül bekövetkező baleset törjön szét egy emberéletet...

Még ha egy embert gázolsz halálra is, csak néhány év jár érte, ha jár egyáltalán... Nem kell 30 meg 50 millákat fizetned...

2022. febr. 10. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!