Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az aliexpress megbízható?

Az aliexpress megbízható?

Figyelt kérdés
Életemben most vásárolnék előreutalással külföldi oldalnál, a családom és én is picit labilis vagyok a kártyás vásárlásnál, de baromira szeretnék rendelni egy gyűrűt amit csak azon az oldalon találok, semmi más oldalon nem találok olyat. Mennyire bízzak meg az oldalban? Próbálnak lebeszélni, és tartok is a vásárlástól mivel eléggé sokat szoktam kapni a kártyámra mivel jön mindig az ösztöndíjam.
2022. okt. 16. 20:35
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Ezt venném meg:

illetve még annyi a kérdésem hogy ha rossz a minősége, nem jó minőségű fém akkor is vissza kapom a pénzt? Avagy a szállítás már benne van az árában ennek a gyűrűnek vagy még + szállítást is fizetnem kell majd?

[link]

2022. okt. 16. 20:43
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Totál megbízható az aliexpress. 21 ezres drónakkut is onnan rendeltem, mert máshonnan nem lehetett.

Természetesen olyan eladótól kell venni, akinek sok eladása van és legalább négycsillagos az értékelése - de ez se törvényszerű, az említett drón akkut előttem csak 20-an vették meg, értékelés nem is volt írva az eladónál.

Kértem már vissza 200 forintos telefontok és 3000 ezres üvegfólia árát is, a lényeg, hogy legyél őszinte, és mindig fotózd be a problémát, hogy jól látható legyen.

Ha a gyűrű oldalán kicsit lentebb görgetsz, írja is, hogy shipping +472 ft.

2022. okt. 16. 20:47
 3/18 anonim ***** válasza:
62%

ja és ebben az árban már benne van minden adó, amit fizetni kellene.

egyedül abban az esetben kell fizetned a postának 400 forintot online vagy 800-at személyesen, ha a csomag direktben jön Mo-ra, mert ilyenkor a postának ki kell töltenie az árunyilatkozatot, majd azt a nav-nak beadni - ezért kérik el ezt a költséget.

egyébként a "buy now" gomb alatt ott egy pajzs ikon benne egy pipával, a 90-napos vevővédelem - ilyen cuccba nem igazán lehet belebukni, ha nem érkezik meg 90 napon belül, akkor is visszakapod a pénzed, és akkor is, ha nem találod a leírásnak megfelelőnek, és ezt jelented az aliexpressnek.

2022. okt. 16. 20:52
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tájékozok ilyen külfödli oldalon de akkor összesen 4 ezer lenne, nemde?
2022. okt. 16. 20:52
 5/18 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát akkor merészkedjek megvenni? Nem fogják lekpani a pénzem a kártyámról?
2022. okt. 16. 21:03
 6/18 anonim ***** válasza:
64%

Arra számítani lehet hogy hót gagyi lesz a termék.

Egyszer jártam úgy velük hogy levette a számlámról a pénzt valamiért, hirtelen véglegesítette a rendelést.

Nagy nehezen találtam rendeléstörlési lehetőséget.

Hetek múlva, de visszautalták a pénzem.

Nem rossz oldal amúgy, de a gagyisága miatt nem rendelek onnan. Akármelyik kínaiba bemész, esélyes hogy rábukkansz ugyanerre a gyűrűre.

2022. okt. 16. 22:37
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Az AliExpress egy piactér, sokféle eladóval. Én kb 30 dolgot rendeltem onnan néhány év alatt és egyszer kaptam mást rendelt helyett. Nem küldtem vissza, mert az többe kerül, mint maga a termék. Volt olyan termék, ami jobb volt, mint gondoltam, meg volt igazi gagyi kínai is.
2022. okt. 16. 23:14
 8/18 A kérdező kommentje:
Áh! És ennél a gyűrűnél mire kell számítsak? Jó minőségű fém, avagy valami törékeny szar? Nagyon tetszik, és hát azért nem olcsó egy ilyen "kacatért" de nem hinném hogy kínaiba kapnék ilyet
2022. okt. 17. 06:58
 9/18 A kérdező kommentje:
És egyébként feketét tudok választani vagy ezüst színű kapok?
2022. okt. 17. 08:59
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
A feketéből most nincs, nem tudod kiválasztani.
2022. okt. 17. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!