Nagyon sok jó véleményt hallottam róla, attól függetlenül, hogy Kínából egészen Magyarországig elszállítják a rendelést.
Ma nézegettem kicsit az oldalt, és láttam, hogy vannak 4Ft-os áruk is (tehát az eredeti árukról 99%ra le vannak értékelve). Ez igaz lehet? Vagy csak átverés?
Nekem még mindig minden megjött amit onnan rendeltem, sosem volt vele bajom, de ezt a -99%ot felejtsd el, nem fogsz semmit ingyen kapni 😅
2022. aug. 26. 13:28
2/8 anonim válasza:
Az Ali eredetileg by to by oldal volt, de kinőtte magát. Most egy online piactér. Sok „kofa” is van. Az Ali teszi rendesen a dolgát, sok más hasonló oldalhoz hasonlóan (Amazon, ebay stb.). Megbízható. Az egyes eladók nem feltétlenül, de az itt is meglévő értékelési rendszer segít kiválasztana azt, akitől szabad rendelni.
2022. aug. 26. 13:47
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2022. aug. 26. 13:49
4/8 anonim válasza:
Abból a szempontból megbízható, hogy megkapod, amit rendeltél (vagy ha mégsem, akkor visszatérítik az árat). Viszont nagyon sok a szemét, rossz minőségű áru, a termékleírások komplexebb termékek esetén nem mérvadóak - olcsó húsnak híg a leve, ugye. Ha tudod, hogy mit szeretnél és mik az elvárásaid, akkor csinálhatsz jó vételeket.
2022. aug. 26. 14:06
5/8 anonim válasza:
A 99%-os árcsökkentés akkor is gyanús, ha felszámolás alatt álló bolt készletkisöprése.
2022. aug. 26. 14:17
6/8 BeefEater válasza:
A 99% -os árcsökkentést én is láttam amikor egy pár napja rendeltem. Nem átverés, de nem is olyan szép, mint amilyennek hangzik. Úgy számítják, hogy mikor regisztrálsz akkor kapsz egy ajándék kupont kb $5 értékben. Ha a kupon érvényes az adott termékre, ami mondjuk $5.05 akkor meg is van az "árleszállítás".
Alapvetően megbízható, viszont sokszor majdnem egy hónap, mire megjön az áru. Ha nem érkezik meg visszafizetik a pénzt, szóval rendelj nyugodtan, csak azt ne feledd, hogyha EU-n kívülről szállítanak vámot és ÁFÁt is fizetned kell majd.
2022. aug. 26. 15:21
7/8 anonim válasza:
Az ali megbízható de az eladók nem mindig. Mindig meg kell nézni az adott eladó értékeléseit, meg az adott termékről adott visszajelzéseket.
2022. aug. 26. 17:47
8/8 anonim válasza:
Órát rendeltem, 5Ft volt + 10Ft a szállítás, megérkezett 11 nap alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!