Az online webshopok (pl. eBay, Aliexpress) hazai boltokhoz képest jelentősen alacsonyabb árú termékei mennyire megbízhatóak/minőségiek?
ebay meg aliexpressz nem webshop, hanem aukciós oldal!
Kettő nem egy és ugyanaz.
Ha itthon 10e-ért veszed meg az ebayről rendelt hulladékot, akkor nem lesz jó minőségű!
Látom, nem sikerült teljesen megérteni a kérdést...
Aukció nélkül nehezen nevezném aukciónak az eladást.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy itthol drágábbak a cuccok, mint eBay-en. Ha nem tudnám, és még ezeket az oldalakat sem ismerném, minden bizonnyal hazai vásárláson gondolkodnék, és nem kérdezgetnék itt a megbízhatóságról.
Nem tudom mennyire aktualis meg, de en rengeteg dolgot rendeltem mar Aliexpressrol es abszolut elegedett voltam! Mobdjuk en altalaban ruhakat meg sminktermekeket , taskakat szoktam.... De azokba nem csalodtam ! Szoval ha nem tunik rossz minosegunek , se a kepen , se a vasarloi kepeken akkor szerintem nem lehet rossz minosegu ! :)
Es meg az elso hozzaszolonak uzennem , hogy az ebay az egy licitalos oldal felig- meddig, de az Aliexpress nem... Az webshop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!