Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az hogy aliexpessen...

Miért van az hogy aliexpessen venni akartam egy cipőt, kosárba tettem, másnap megnéztem és egy laptop táska volt kirakva képként cipő címszó alatt?

Figyelt kérdés

Tetszett egy cípő, egyből kosárba tettem, hogy holnap megveszem. Aztán reggel néztem hogy egy laptop táska van a kosaramba, és most ezt nagyon nem értem, mert utána kitöröltem és kerestem másik hirdetést de azzal is ugyanez történt. Pedig a kommentekből ítélve megbízhatónak tűnt az eladó, láttam ott beszúrva képet is a cipőről..

Ha rámegyek ugyanúgy kilehet választani a méreteket/színt csak már nem az van kitéve képként. Mi ilyenkor a teendő? Valaki járt már így?

2016. máj. 26. 09:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet a baja, próbáld meg másik böngészővel megrendelni
2016. máj. 26. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!