Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A syndromestore.com megbízható...

A syndromestore.com megbízható vagy scam oldal?

Figyelt kérdés

Trustpiloton sokan irjak, hogy rossz a customer carejük, de sokan pozitivat irnak. Van aki irja, hogy csak aliexpressrol rendelik at a termekeket neked, es valoban nehany termek ismeros volt e-bayrol, de ha kifogy a raktarkeszletuk, es pontosan irjak, nem hiszem ezt. Nehanyan silany minosegrol szamolnak be, ettol en is tartok, van is olyan nadrag, amit ugy latok, hogy egyik kepen minosegi, masikon kevesbe.

Kb 70k ertekben rendelnek, aztan igy nem szeretnem benezni.

Na meg még mindig mukodik a summer kuponkodjuk, pedig azert oktober van.

2021. okt. 4. 18:54
A kérdező szavazást indított:
SCAM
Legit
2 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:

ÁSzF [link]

Adatvédelem [link]

Rólunk [link]

"Syndromestore.com is one of the leading online stores who sells kawaii harajuku street fashion inspired by Asian styles from Korea and Japan since March 2013! Located in China where all kinds of factories for any style are, we aim to make this cute alternative fashion more available worldwide.

Syndromestore socials:

Facebook

Instagram

Twitter

I hope you enjoy my shop!"

Legit, de biztosan megéri onnan 70K értékben rendelni?

2021. okt. 4. 19:15
 2/5 A kérdező kommentje:
1-es szerintem is/sem. Leosztva 9k/db aron rendelnek, ami nem tunik soknak, csak egybe, meg hat ugye a szallitas csak 50 usd kb + taxes szoval ha azok nem lennenek olcsobb, bar meg ugy is draga, mert akciosokat dobtam be csak. Neztem az oldal reviewit is, elotte azert nem, mert az oldal sajat maganal kirakott reviewk sokszor kapufak, erted, de itt legit amator kepeknek/velemenyeknek tunnek, viszont az is latszik, hogy minden ruha kb new yorker minosegu, vagy meg az se talán, max tavolrol jol nez ki. :/
2021. okt. 4. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, ilyesmire gondoltam, mert ha nem jó a méret, vagy az anyag minősége... akkor totál bukta. Gondolom nem fogod horribilis összegért visszaküldeni. :)
2021. okt. 4. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Hat nem, tuti nem 😅

Meg amugy is irjak, hogy legtöbbször asian size, 1-2 merettel kisebb az europainal, de kozben cmben irva van ami megfele, aztan ha a kepre nezel, latod, hogy fogpiszkalo a csaj laba es hiaba ir jot centiben, az tuti kicsi akkor is.

Köszi szépen!

2021. okt. 4. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, ami náluk 'S' méret, az nálunk a 150-es gyermek méretnek felel meg! :)
2021. okt. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!