Van Általános Szerződési Feltétele:
* [link]
és Adatvédelmi nyilatkozata:
* [link]
amiből kideríthetőek a webáruház mögött álló cégek (több van, ami működés szempontjából előnyös lehet, de probléma esetén rossz esetben megeshetne, hogy szegény ügyfél hoppon jár a különböző cégek között - amiből kettő külföldi, egy ráadásul EU-n kívüli! - pattogva):
* Webáruház üzemeltető: [link]
* Terméket értékesítő: [link] (pénzügyi mérlege: [link] )
* Csomagoló: [link] (pénzügyi beszámoló: [link] )
mindegyik cég létezik, aktív.
2017 óta fenn vannak a Facebookon sok követővel és kedvelővel: [link]
Ez idáig pozitív róluk az összkép.
#3 Mitől lett számodra nyilvánvaló, hogy reklámozni akarok? Kérdezek jobbat, szerinted nekem egy ilyen "reklám" -ból lenne bármi hasznom, közben a cég mögött van egy hatalmas facebook-oldal? Troll maximum Te lehetsz itt kedves #3 -as.
Van egy ismerősöm, aki innen is szokott rendelni, ő mutatott nekem valamit ami szintén le volt árazva, de mivel se márkája nem volt a terméknek ill. a leírása is gyanús volt nekem, mondtam neki, hogy hagyja inkább a dolgot. Egyébként a #4 -el értek egyet, csak még hozzáfűzném azt, hogy maga az oldalnak is van egy hihetetlen gagyi kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!