Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Dm, Rossmann, Müller, Douglas?

Dm, Rossmann, Müller, Douglas?

Figyelt kérdés
Hol a legkedvesebbek az eladók, hol a legkevésbé?Miért?

2022. okt. 14. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Douglas. Az nem drogéria, nem tucat, így személyreszabottan kapsz ajánlást. Alaposan körbejárják az igényeidet.
2022. okt. 14. 21:43
 2/11 anonim válasza:
100%
Eladók boltonként változnak. Voltak velem bunkók a dmben és voltak nagyon kedvesek is
2022. okt. 14. 21:49
 3/11 Metionin ***** válasza:
100%
Attól függ, a Douglas a legfenszibb de engem pont onnan küldtek ki anno, mert nem néztem ki elég gazdagnak. Pár éve meg körülugráltak ugyanott, lehet azóta látszatra menőbb vagyok vagy csak lecserélték az eladókat. Egyébiránt a többi helyen mindig normálisak voltak velem.
2022. okt. 14. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 Mire hivatkoztak, mit mondtak amikor kiküldtek? - Aki jobban ért jogi dolgokhoz: nem ütközik ez bármilyen törvénybe, szabályzatba?
2022. okt. 14. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
De igen. Bár a vásárlókat sem kell félteni.
2022. okt. 14. 22:05
 6/11 Metionin ***** válasza:
100%
Bementünk a haverommal, mert az anyjának akart egy régebbi fajta parfümöt venni valami ünnepre és gondolta, hogy ott hátha lesz. Annyi, hogy kicsit alternatívabban öltözködtünk, ő ilyen punk-féle, én meg ilyen goth-féle de semmi extra em volt rajtunk, ma már a legalapabb tini is furábban néz ki ennél. Tiszták voltunk, normálisan viselkedtünk, köszöntünk, mentünk a parfümökhöz és kerestük azt, ami kellett volna de nem találtuk csak ilyen újabb verziót, ami nem felelt meg az anyukának, ő direkt a régire vágyott. Odajött az egyik hölgy és közölte, hogy szerinte ez az üzlet nem a mi árkategóriánk, legyünk szívesek inkább máshol nézelődni. Igazából köpni-nyelni nem tudtam, a haverom meg nem húzta fel magát, így csak kimentünk. Utána sok évig messzire kerültem a boltot, asszem 2 éve kellett bemennem, mert megszűnt a Müllerben a Nyx polc, na akkor meg ott nyaliztak, hogy miben segíthetnek, nyomták a tesztert meg minden.
2022. okt. 14. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:

A DM ezek közül szerintem a legolcsóbb. A Rossmann kicsit drágább.

A Müller szerintem a legdrágább.. és a legmagasabb kínálatú ezek közül.

A Douglas színvonala, kínálata erősen csökkent az utóbbi néhány évben.

Szerintem a legbunkóbbak a Mülleresek.

2022. okt. 14. 22:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, nagyon sajnálom. Soha nem teszünk különbséget öltözet alapján. A nyakig malteros munkás embernél is lehet egy csomó pénz, ha aznap kapta és hazafele ugrik be, útba esik, mert nem akar hazamenni átöltözni és megint vissza.

Remélem azóta kirúgták.

2022. okt. 14. 22:09
 9/11 Metionin ***** válasza:
100%
8. Már nem emlékszem magára a nőre de azóta tök kedves eladók vannak ott, bizonyára kifogtuk, de azért akkor is eléggé rosszul esett. Fun fact volt, hogy elég drága volt az a parfüm, amit a haverom venni akart, ők amúgy nagyon gazdagok, csak a srácon nem látszik. Pont diákmunkából hazafelé mentünk be, nem a legjobb ruháinkban, ez tény de ettől simán lehetett volna nálunk is egy csomó pénz, hiszen ahogy írod, sosem lehet tudni, kiféle az illető kinézet alapján.
2022. okt. 14. 22:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#6,9: Vásárlók könyve, Fogyasztóvédelem máskor. Nehogy már te érezd magad rosszul!
2022. okt. 14. 23:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!