Dm, Rossmann, Müller, Douglas?
Figyelt kérdés
Hol a legkedvesebbek az eladók, hol a legkevésbé?Miért?2022. okt. 14. 21:41
1/11 anonim válasza:
Douglas. Az nem drogéria, nem tucat, így személyreszabottan kapsz ajánlást. Alaposan körbejárják az igényeidet.
2/11 anonim válasza:
Eladók boltonként változnak. Voltak velem bunkók a dmben és voltak nagyon kedvesek is
3/11 Metionin válasza:
Attól függ, a Douglas a legfenszibb de engem pont onnan küldtek ki anno, mert nem néztem ki elég gazdagnak. Pár éve meg körülugráltak ugyanott, lehet azóta látszatra menőbb vagyok vagy csak lecserélték az eladókat. Egyébiránt a többi helyen mindig normálisak voltak velem.
4/11 anonim válasza:
#3 Mire hivatkoztak, mit mondtak amikor kiküldtek? - Aki jobban ért jogi dolgokhoz: nem ütközik ez bármilyen törvénybe, szabályzatba?
5/11 anonim válasza:
De igen. Bár a vásárlókat sem kell félteni.
6/11 Metionin válasza:
Bementünk a haverommal, mert az anyjának akart egy régebbi fajta parfümöt venni valami ünnepre és gondolta, hogy ott hátha lesz. Annyi, hogy kicsit alternatívabban öltözködtünk, ő ilyen punk-féle, én meg ilyen goth-féle de semmi extra em volt rajtunk, ma már a legalapabb tini is furábban néz ki ennél. Tiszták voltunk, normálisan viselkedtünk, köszöntünk, mentünk a parfümökhöz és kerestük azt, ami kellett volna de nem találtuk csak ilyen újabb verziót, ami nem felelt meg az anyukának, ő direkt a régire vágyott. Odajött az egyik hölgy és közölte, hogy szerinte ez az üzlet nem a mi árkategóriánk, legyünk szívesek inkább máshol nézelődni. Igazából köpni-nyelni nem tudtam, a haverom meg nem húzta fel magát, így csak kimentünk. Utána sok évig messzire kerültem a boltot, asszem 2 éve kellett bemennem, mert megszűnt a Müllerben a Nyx polc, na akkor meg ott nyaliztak, hogy miben segíthetnek, nyomták a tesztert meg minden.
7/11 anonim válasza:
A DM ezek közül szerintem a legolcsóbb. A Rossmann kicsit drágább.
A Müller szerintem a legdrágább.. és a legmagasabb kínálatú ezek közül.
A Douglas színvonala, kínálata erősen csökkent az utóbbi néhány évben.
Szerintem a legbunkóbbak a Mülleresek.
8/11 anonim válasza:
Úristen, nagyon sajnálom. Soha nem teszünk különbséget öltözet alapján. A nyakig malteros munkás embernél is lehet egy csomó pénz, ha aznap kapta és hazafele ugrik be, útba esik, mert nem akar hazamenni átöltözni és megint vissza.
Remélem azóta kirúgták.
9/11 Metionin válasza:
8. Már nem emlékszem magára a nőre de azóta tök kedves eladók vannak ott, bizonyára kifogtuk, de azért akkor is eléggé rosszul esett. Fun fact volt, hogy elég drága volt az a parfüm, amit a haverom venni akart, ők amúgy nagyon gazdagok, csak a srácon nem látszik. Pont diákmunkából hazafelé mentünk be, nem a legjobb ruháinkban, ez tény de ettől simán lehetett volna nálunk is egy csomó pénz, hiszen ahogy írod, sosem lehet tudni, kiféle az illető kinézet alapján.
10/11 anonim válasza:
#6,9: Vásárlók könyve, Fogyasztóvédelem máskor. Nehogy már te érezd magad rosszul!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!