Szerintetek könnyebb lesz valamikor is lakást venni az elkövetkezendő 10 évben Magyarországon?
Figyelt kérdés
2022. okt. 14. 20:49
21/55 anonim válasza:
Csak megkérdeztem, hogy hol szeretnél lakást venni, azt nem írtad, hogy Bp-en. Nyilván most is laksz valahol, tehát felteszem nem égető, hogy holnap lakást vegyél, akkor pedig van időd feltérképezni a lehetőségeket.
22/55 anonim válasza:
Lakást lehet venni befektetésre is és nem feltétlenül Bp-en kell ezt megtenni, főleg, ha nincs annyi pénzed, hogy normális lakást vegyél belőle Bp-en.
23/55 anonim válasza:
Egérlyukat, tyúkólat, penészedő alagsori tárolóhelyiséget, műhelyt, egyéb helyiséget lehet hogy kapsz, de olyan egy sincs 15 millió alatt ami hivatalosan is lakás besorolású és lakható is egyben. Esetleg haszonélvezettel terhelten életjáradék fizetés vállalásával találsz valami lepukkant lakást 15 millió környékén.
24/55 anonim válasza:
Nem lepukkant, lakás besorolású elég sok van BPesten.
26/55 anonim válasza:
#24 Belinkelnél néhány példát?
27/55 anonim válasza:
Google keresés,ingaltan.com, azon belül budapestre, lakásra keresel, rendezed olcsótól, tovább görgeted ami romos és önkormányzati és megtalálod őket.
28/55 anonim válasza:
Ezt tettem nem találtam, azért kértem egy példát.
30/55 anonim válasza:
Nahát tényleg...Átsiklottam felette. Bár nem lepődnék meg ha csak elfelejtették volna beleírni a hirdetésbe, hogy a tulajdoni lapon tárolóként vagy egyéb helyiségként van feltüntetve. Más kérdés, hogy ha ott kéne élnem, akkor inkább költöznék Komlóra vagy Salgótarjánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!