Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Fog még az elkövetkezendő...

Fog még az elkövetkezendő jövőben úgy kinézni Magyarország mint Japán?

Figyelt kérdés

Egyszerűen le vagyok nyűgözve Japántól. Akárhova teszem le magam a google mapsen mindenhol olyan modern, gyönyörű házakat látok ott.. és nem csak pár helyen, hanem mindenhol! Példa: [link]

Minden olyan kiépített, szép, és sűrű.

2021. nov. 14. 23:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Az elkövetkezendő 100 évben biztos nem.

Én is szeretem egyébként Japánt, de azért ha google utcaképpel körbenézel kicsit, akkor te is láthatod, hogy ott sem minden ház modern és gyönyörű, közel sem. Nézegesd meg pl a nyugati parthoz közeli településeket az sokkal szegényebb rész.

2021. nov. 15. 00:36
 2/16 anonim válasza:
91%
Kevés népnek van olyan munkamorálja mint a japóknak. Kivételesen hűségesek is a cégekhez, sokszor egy életen át képesek ugyan ott dolgozni. Viszont cserébe az egyik legdepressziósabb ország. Magyarország úgy full depis, hogy az emberek dolgozni sem szeretnek és annyi a hűség bennük mint egy kóbormacskában. Szóval én az első válaszoló 100 évéhez még hozzátennék 200at. Tali 300 év múlva ugyan itt, hogy megvitassuk akkor újra? :)
2021. nov. 15. 01:45
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Akárhova leszúrtam, tessék.

2021. nov. 15. 07:13
 4/16 A kérdező kommentje:
??
2021. nov. 15. 07:18
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

A magyar emeberek megalkuvóak, tanulásra képtelenek, szolgalelkűek és buták. Még a 20. századot sem értették meg, többségük pedig a vegetatív lét határán táncol.

Nem képesek szép és csúnya, jóízű és szar közt különbséget tenni.

Válaszom a kérdésedre határozott NEM:

2021. nov. 15. 09:20
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Egyáltalán miért kellene Japánnak és Magyarországnak ugyanúgy kinéznie? Ekkora földrajzi és kulturális különbségek mellett miért várná ezt bárki reálisan ?
2021. nov. 15. 09:21
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Elképzelhető, hogy Magyarország is szigetország lesz a jövőben. A vezetők elszigetelik az Uniótól

Viccet félretéve, az első, ami feltűnt, hogy az elektromos vezetékek mind a levegőben vannak, pedig egy modern lakóparkban nyugodtan lehetne földkábel is.

2021. nov. 15. 10:54
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Szeretnéd, ha Mo-on 20 nm-es lakásban kellene lakni, 6 nm-es nappalival..?

[link]

2021. nov. 15. 11:36
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Csak nézzél meg egy japán tetoválást és egy itthoni:

Japán:

[link]

Magyar:

[link]

2021. nov. 15. 14:21
 10/16 anonim ***** válasza:
97%
A tetoválás valami nemzetgazdasági húzóágazat, vagymi...? :-D
2021. nov. 15. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!