Fog még az elkövetkezendő jövőben úgy kinézni
Magyarország mint Japán?
Figyelt kérdés
Egyszerűen le vagyok nyűgözve Japántól. Akárhova teszem le magam a google mapsen mindenhol olyan modern, gyönyörű házakat látok ott.. és nem csak pár helyen, hanem mindenhol! Példa: [link]
Én is szeretem egyébként Japánt, de azért ha google utcaképpel körbenézel kicsit, akkor te is láthatod, hogy ott sem minden ház modern és gyönyörű, közel sem. Nézegesd meg pl a nyugati parthoz közeli településeket az sokkal szegényebb rész.
2021. nov. 15. 00:36
2/16 anonim válasza:
Kevés népnek van olyan munkamorálja mint a japóknak. Kivételesen hűségesek is a cégekhez, sokszor egy életen át képesek ugyan ott dolgozni. Viszont cserébe az egyik legdepressziósabb ország. Magyarország úgy full depis, hogy az emberek dolgozni sem szeretnek és annyi a hűség bennük mint egy kóbormacskában. Szóval én az első válaszoló 100 évéhez még hozzátennék 200at. Tali 300 év múlva ugyan itt, hogy megvitassuk akkor újra? :)
A magyar emeberek megalkuvóak, tanulásra képtelenek, szolgalelkűek és buták. Még a 20. századot sem értették meg, többségük pedig a vegetatív lét határán táncol.
Nem képesek szép és csúnya, jóízű és szar közt különbséget tenni.
Válaszom a kérdésedre határozott NEM:
2021. nov. 15. 09:20
6/16 anonim válasza:
Egyáltalán miért kellene Japánnak és Magyarországnak ugyanúgy kinéznie? Ekkora földrajzi és kulturális különbségek mellett miért várná ezt bárki reálisan ?
2021. nov. 15. 09:21
7/16 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy Magyarország is szigetország lesz a jövőben. A vezetők elszigetelik az Uniótól
Viccet félretéve, az első, ami feltűnt, hogy az elektromos vezetékek mind a levegőben vannak, pedig egy modern lakóparkban nyugodtan lehetne földkábel is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!