Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Fog még az elkövetkezendő...

Fog még az elkövetkezendő jövőben úgy kinézni Magyarország mint Japán?

Figyelt kérdés

Egyszerűen le vagyok nyűgözve Japántól. Akárhova teszem le magam a google mapsen mindenhol olyan modern, gyönyörű házakat látok ott.. és nem csak pár helyen, hanem mindenhol! Példa: [link]

Minden olyan kiépített, szép, és sűrű.

2021. nov. 14. 23:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

#9es!

Ez most vicc volt, ez a tetkós hozzászólás?

Vannak biztosan itthon is olyan tetoválók, akik tudnak összetett dolgokat is csinálni.

2021. nov. 15. 15:48
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Maximum akkor, ha Japánt elpusztítja valami, háború, természeti katasztrófa, vagy Isteni sorscsapás. Bár még akkor is hamarabb kerül elénk mint mi ő elé... :D
2021. nov. 15. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy számomra valahol az igénytelenség a szomorú amiben mi és úgy alapvetőn a Balkáni népek élünk. Hiszen rendben tartani a környezetünket, nem szemetelni, nem szétb..szni mindent ami nem a saját tulajdonunk nem kerülne sokba.
2021. nov. 15. 16:10
 14/16 anonim ***** válasza:
35%

Japánban egyáltalán nem szép az építészet. Nagyon összevissza, betondobozok, sok felirat mindenhol. És ahogy írják is, villanyvezetékek tömkelege. Nagyon remélem, hogy nem lesz nálunk olyan, mint ott.

Vannak picit szebb részek persze, de nem az az általános.

Illúziókban éltek.

2021. nov. 15. 22:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennek egy része az, hogy szépen meg van csinálva az út és a járda.

A másik része nem az önkormányzaton, hanem az embereken múlik. Mégpedig az, hogy a portájuk nem lepukkant szar. Úgy látom nem tákolnak össze az udvaron fészert hullámpalából, amihez hozzátoldanak egy mellékfészert, amihez hozzábaszarintanak egy mellék-mellékfészert. Szintén nem áll sem a kertben 30 éves építési törmelék domb, de jó eséllyel nem ásták el a kertben, és nem is a közeli erdő szélére ömlesztik ki.

2021. nov. 15. 23:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Ahol én lakok ( Magyarországon) egy teljesen új építésű lakótelep a vidéken. 2010-ban szabályosan semmi nem volt itt, 2021-ben már egy olyan modern lakótelepet idevarázsoltak ( ahova én is beköltöztem) hogy hihetetlen. Képzeljétek el a legmodernebb házakat amiket valaha láttatok, na itt abból van 100. Ez alapján egyáltalán nem esélytelen hogy megszépül az ország.
2021. nov. 15. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!