Mennyit tudsz havonta félretenni a jövedelmedből?
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 17:31
11/18 anonim válasza:
#10 A proliság nem anyagi helyzettől függ.A magadfajtákat hívják pénzes proliknak.
12/18 NTBS válasza:
Néhány tízezret. Viszont, aki több milliót félrerak/hó ott megnéznék egy bérlapot. Többször írtam már, még egyet sem kaptam, így eléggé szkeptikus vagyok a valóságtartalmát illetően.
13/18 anonim válasza:
Nem berlapom van , egyeni valalkzoo vagyok. Az meg hogy nem hiszed el kvara nem erdekel :) nem kell proliknak bizonyitsak
14/18 anonim válasza:
Családnként tudok nyilatkozni, én a feleség keresek 400-450 nettót, azt elküldjük és a férjem fizuját tesszük félre ami 450e nettó havonta.
Meg a szép kártyát is gyűjtögetjük, ami havi 40e ft kettőnknek.
15/18 anonim válasza:
elköltjük* bocsi, átírta a telefon és nem olvastam át :)
16/18 anonim válasza:
Szívesem megnézném annak a személynek a bérpapírját, aki havonta milliókat rak félre. Elégé nyilvánvaló, hogy az illető aki ilyet ír le, az hazudik.
Bérpapírt úgyse fog ide kitenni, addig meg nem hiszem elneki.
Én jelenleg keresek 500. ezer nettót, ebből 150-250 ezer forintot félre tudok tenni.
17/18 anonim válasza:
Amugy valaki magyarázza el kerlek, miert nem hinnetek el hogy ennyit keres valaki? Nincs programozo ismerosotok? Vagy egyszeruen azt hiszitek aki jol keres az nem gyakorizik? Ha meg mutat egy berpapirt akkor azt mondjatok hogy photoshop :))
18/18 anonim válasza:
Aki milliókat rak félre az biztos, hogy nem bérből él, így bérpapírja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!