Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjen az ember a...

Mihez kezdjen az ember a pénzével ezekben az időkben?

Figyelt kérdés

Nem látom a megoldást. A részvény vagy bejön vagy nem, Kripto ugyanez csak fokozottan, az állampapír elvileg biztonságos, de a kifizetési stop vagy mi után már abban is megtört a bizalmam. Ha aranyat veszel, akkor meg vagy valódi aranyat kapsz vagy nem, ingatlanra meg több 10 millió forint kell, hitelt felvenni meg szintén kockázatos ilyen időkben. Esetleg kp-ban el lehet ásni a kertben, de akkor meg az infláció zabálja fel. Én csak azt szeretném, hogy ne veszítsek sokat.

Amire jutottam, hogy az egyetlen amit lehet tenni, hogy diverzifikálom a megtakarításaimat: részben állampapírban, részben részvényben, illetve a kertben elásva, forintban, euróban, dollárban. Arra is gondoltam, hogy a pénz egy részét jó lenne másik országban lekötni, de ebben sajnos nincs tapasztalatom.

Ötletek, tippek, hogy hogyan lehetne/lenne érdemes még diverzifikálni?

2022. szept. 28. 22:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kertes ingatlan jó foldel amibe lehet majd ultetni .

Tartós elelmiszert.

Nem halmozni! Hanem készulni egy esetleges gazdasagi valsagra. Ez kulonbseg

Ha kaosz van, megtamadjak a boltokat, órák alatt kiürítik

Nem lenne okosabb előre felkeszulni es megvenni mindazt ami amugyis eláll, amit amigyis felhasznalsz 1-2hónapon belül.

Sztem ez értékállóbb mint az allampappír .

Főleg mint írtam a kertes házak, nagy kertel .

Az ezüst még lehet jó ötlet, de nem annyira mint amit fentebb említettem.

Az ezust erteke jobban fog feljebb menni mint az aranynak.

2022. szept. 29. 18:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Na ja, meg vagyonvédelembe, amikor nekiindul Raccoon city.
2022. szept. 30. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!