Mihez kezdjen az ember a pénzével ezekben az időkben?
Nem látom a megoldást. A részvény vagy bejön vagy nem, Kripto ugyanez csak fokozottan, az állampapír elvileg biztonságos, de a kifizetési stop vagy mi után már abban is megtört a bizalmam. Ha aranyat veszel, akkor meg vagy valódi aranyat kapsz vagy nem, ingatlanra meg több 10 millió forint kell, hitelt felvenni meg szintén kockázatos ilyen időkben. Esetleg kp-ban el lehet ásni a kertben, de akkor meg az infláció zabálja fel. Én csak azt szeretném, hogy ne veszítsek sokat.
Amire jutottam, hogy az egyetlen amit lehet tenni, hogy diverzifikálom a megtakarításaimat: részben állampapírban, részben részvényben, illetve a kertben elásva, forintban, euróban, dollárban. Arra is gondoltam, hogy a pénz egy részét jó lenne másik országban lekötni, de ebben sajnos nincs tapasztalatom.
Ötletek, tippek, hogy hogyan lehetne/lenne érdemes még diverzifikálni?
Kertes ingatlan jó foldel amibe lehet majd ultetni .
Tartós elelmiszert.
Nem halmozni! Hanem készulni egy esetleges gazdasagi valsagra. Ez kulonbseg
Ha kaosz van, megtamadjak a boltokat, órák alatt kiürítik
Nem lenne okosabb előre felkeszulni es megvenni mindazt ami amugyis eláll, amit amigyis felhasznalsz 1-2hónapon belül.
Sztem ez értékállóbb mint az allampappír .
Főleg mint írtam a kertes házak, nagy kertel .
Az ezüst még lehet jó ötlet, de nem annyira mint amit fentebb említettem.
Az ezust erteke jobban fog feljebb menni mint az aranynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!