Egy ember egyszerre hány darab kaparóst vehet? 🙂
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 10:08
1/5 anonim válasza:
Amennyi az eladónál van.
Minél többet veszel átlagosan annál többet buksz, úgyhogy nincs értelme korlátozni.
2/5 anonim válasza:
Kivéve ha valami nagy nyereményt találsz, de arra meg nagyon kicsi az esély.
3/5 anonim válasza:
#2 - Átlagosan minden vásárló bukik. Különben nem árulnák.
Az átlag úgy jön ki, hogy sokan semmit nem nyernek, és kevesen megnyerik a nagyobb nyereményeket.
4/5 anonim válasza:
Anyukám árult kaparóst, a nyerőket azonos ívre nyomtatják. Néha vett magának egyet, és ha nyerő volt, rögtön kitette és szólt mindenkinek, hogy most vegyenek, mert nyerő széria van nála. Kb. 10-15 darab volt egymás után, 300-50000 Ft közötti értékben (Fáraós volt, ha jól emlékszem).
A lényeg, hogy meg kell kérdezni az eladót, hogy nyert-e nála valaki mostanában abból a pakliból, ami nála van. Ha igen, akkor max. 10-14 darabot érdemes venni belőle.
5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes, egyszer vettem 12 darabat, 50 centeset, és az egyiken nyertem 100 eurót. Mert rájöttem, hogy nem éri meg egy-két darabot venni, már csak úgy veszek hogy legalább 15-húsz darabot.
2022. szept. 16. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!