Azért keresnek ilyen borzalmasan sokat a fodrászok mert a legtöbb ember hiú és inkább spórol máson, de fodrászhoz elmegy?
Figyelt kérdés
2022. júl. 8. 22:09
2/23 A kérdező kommentje:
látom a saját szememmel, hogy igen. Milliókat
2022. júl. 8. 22:54
3/23 anonim válasza:
Akkor nézesd meg a szemed egy orvossal!
4/23 anonim válasza:
Én pl. önmagamnak vágom a hajamat,pár éve,de amikor jártam fodrászhoz,akkor is egy géppel nyírás 800-1000 ft volt,max. 1500.
5/23 A kérdező kommentje:
most már 5-6 ezer Ft, és naponta 8-10-et megcsinálnak
2022. júl. 9. 00:17
6/23 anonim válasza:
5.:Akkor akik oda járnak/oda költik a pénzt rosszul teszik.5-6 ezerből már egy sima hajnyírógépet kap,ennek a duplájából pedig már egy jobb fajtát.
7/23 anonim válasza:
folyt.köv:Én még hajnyíróra se költöttem,mert ollóval és borotvával csinálom meg magam.
8/23 anonim válasza:
Neked miért van ennyire beakadva hogy mennyit keresnek a fodrászok….
9/23 anonim válasza:
Aki férfiként 6 ezret fizet egy vágásért, az egyszerűen hülye. Egy női vágás ennyi, de az legalább másfél óra és korrekt órabér, és nem számoltál a költségekkel. Hely bérlése, rezsi, sampon, balzsam, lakk, gépek, fésűk etc.
10/23 anonim válasza:
A fodrászok sokat keresnek. AHA.
Arra nem gondoltál még, hogy az alkalmazott a fodrászatban nem keres milliókat, hanem ugyanúgy egy bért kap, mint a boltos, cukrász, autószerelő.
A fodrász vállalkozónak meg lehet, hogy van milliós bevétele, ugyanúgy, mint a többi szakmában is a vállalkozónak, csakhogy ebből ő a bérleti díjat, könyvelők, eszközöket cserél néha, alkalmazott is fizet ha van, sőt, félretesz némi pénzmagot büntetésre, illetve szeretne később fejlődni is, amit szintén a vállalkozás termel ki.
Nézz körbe az építőiparban mind alkalmazotti bér, mind vállalkozói bevétel téren, és rájössz, a fodrász mennyire alatta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!