Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak szerintem egyre nehezebb...

Csak szerintem egyre nehezebb az egyszerű hivatalos dolgokat is elintézni?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy az emberek hivatalokban egyszerűen nem értik a munkájukat.Például ha egy adott papirt nem tudok kitölteni mert valamit nem értek, és segítséget kérek akkor még neki áll feljebb hogy oldjam meg magam. Ha orvoshoz megyek akkor nem veszik a telefonokat, ha pedig odamegyek akkor számon kérnek hogy miért nem hívtam. Vagy egy ügyintézésnél olyan papirokat kérnek ami nem is létezik, vagy küldözgetnek ide-oda mert egyik állami hivatal sem akar dolgozni. Édesapám halálánál 2022-t írtak a halál idejére, amikor 2021 decemberben halt meg.Említettem a nővérnek ő azt mondta hogy nem lehet új papirt kiallitani a helyes dátummal csak négy nap múlva mert csak ugyanaz az orvos állíthatja ki . Na ez volt az a pont, amikor elgurult a gyógyszerem és elkezdtem üvölteni velük. Egy óra múlva a kezemben volt a friss papir amivel mehettem a matrikára. És ezek egy év alatti sztorik. Más is ezt tapasztalja vagy csak simán én vagyok ilyen szerencsétlen?
2022. szept. 27. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az a baj h szeretjuk a kerdezoket piszkalni.
2022. szept. 27. 12:40
 12/15 krwkco ***** válasza:

"Az a baj h szeretjuk a kerdezoket piszkalni."

Ez nem piszkálódás.

Ha valaki kérdez valamit és mások energiát fektetnek a válaszba, akkor elvárható, hogy az alapvető információk a kérdésben ne legyenek hiányosak vagy félrevezetők.

2022. szept. 27. 12:44
 13/15 anonim ***** válasza:
En 95 szazalekban olyan kerdeseket olvasok amibol egy csomo info hianyzik
2022. szept. 27. 12:51
 14/15 krwkco ***** válasza:
Sajnos tényleg így van. De nem kellene így lennie. :-(
2022. szept. 27. 12:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Én mindenhol hozzá nem értőkbe botlok. Bankban, kormányablakban, szolgáltatóknál, boltban, mindenhol. Már rászoktam, hogy telefonon érdeklődöm, ha valamit akarok, oda próbálnak kicsit kvalifikáltabbakat ültetni, mert ki lehet kérni a hangfelvételt utána bármikor.
2022. szept. 27. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!