Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak szerintem egyre nehezebb...

Csak szerintem egyre nehezebb az egyszerű hivatalos dolgokat is elintézni?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy az emberek hivatalokban egyszerűen nem értik a munkájukat.Például ha egy adott papirt nem tudok kitölteni mert valamit nem értek, és segítséget kérek akkor még neki áll feljebb hogy oldjam meg magam. Ha orvoshoz megyek akkor nem veszik a telefonokat, ha pedig odamegyek akkor számon kérnek hogy miért nem hívtam. Vagy egy ügyintézésnél olyan papirokat kérnek ami nem is létezik, vagy küldözgetnek ide-oda mert egyik állami hivatal sem akar dolgozni. Édesapám halálánál 2022-t írtak a halál idejére, amikor 2021 decemberben halt meg.Említettem a nővérnek ő azt mondta hogy nem lehet új papirt kiallitani a helyes dátummal csak négy nap múlva mert csak ugyanaz az orvos állíthatja ki . Na ez volt az a pont, amikor elgurult a gyógyszerem és elkezdtem üvölteni velük. Egy óra múlva a kezemben volt a friss papir amivel mehettem a matrikára. És ezek egy év alatti sztorik. Más is ezt tapasztalja vagy csak simán én vagyok ilyen szerencsétlen?
2022. szept. 27. 11:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
"Na ez volt az a pont, amikor elgurult a gyógyszerem és elkezdtem üvölteni velük" Hát szerintem meg egyre több a hülye ember. Nem irigylem a hivatalnokokat, akiknek velük kell dolgozniuk.
2022. szept. 27. 11:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát kiragadtad a lényeget...
2022. szept. 27. 11:11
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Egyáltalán nem.

A hivatalos ügyek egyre nagyobb részét lehet Ügyfélkapun keresztül intézni.

Nálunk a házirorvosi asszisztensnek Messengeren lehet üzenni, ha gyógyszert iratnék fel.

Kiragadott példák mindig vannak, illetve a fent leírt eset ugyanígy megörténhete 5, 10 vagy 20 évvel ezelőtt is.

2022. szept. 27. 11:11
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem sok minden egyszerűsödött az ügyfélkapus e-ügyintézéseknek hála. De ha ügyfélszolgálatra kell menni az tényleg agyrém. Túl bonyolított nagyon már az egész világ amiben élünk. Minden szinten. Termékek, szolgáltatások, adózás, hivatali ügyek... A hozzáértők kivándorlása, nyugdíjba vonulása mindenhol hatalmas probléma. Van állami hivatal (nem akarom megnevezni) ahol egy felső vezető a nyugdíjkorhatárt rég elérte, de nem tud nyugdíjba menni, mert nem tud egy épkézláb utódot kitanítni és megállna az élet néküle. Kitartás!!!
2022. szept. 27. 11:15
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
Biztosan van még egy ilyen ember a földön, ezért nem nem csak szerinted.
2022. szept. 27. 11:18
 6/15 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem egyre konnyebb, egyre tobb dolgot lehet online intezni. Nem emlekszem mikor voltam utoljara hivatalban.
2022. szept. 27. 11:19
 7/15 krwkco ***** válasza:
90%

Azt írod: "mehettem a matrikára". Vagyis ezek nem Magyarországon történtek? A legelterjedtebb anyaországi szóhasználatban ezt anyakönyvi hivatalnak mondják.

Ha ezek szlovákiái tapasztalatok, akkor ezt nem kellett volna beírnod a kérdésbe?

2022. szept. 27. 11:47
 8/15 anonim ***** válasza:
32%
Mi lenne, ha otthon panaszkodnál?
2022. szept. 27. 12:10
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Igy van. Magyarorszagon egyszeru az ugyintezes. Meg a szlovakoknak is.
2022. szept. 27. 12:10
 10/15 A kérdező kommentje:
Ott panaszkodok ahol akarok. Nem tetszik van az a piros x a jobb felső sarokban, elég hasznos funkció próbáld ki.
2022. szept. 27. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!