Milyen hivatalos papirokat kell elinteznem es milyen papir kell autó eladáshoz?
adásvételi szerződés kell..azt kitölteni (személyid,lakcímkártyád,forgalmi és törzskönny) meg 2 tanú + természetesen a vevő :)
Kitöltött adásvételivel 8 napon belül besétálsz okmányirodába (kormányablak is jó gondolom) aztán elsétálsz a biztosítóhoz vagy postán,elektronikus úton adásvételi eredeti/ másolata/fényképe (kérdés melyik opciót választod a lemondáshoz) lemondod a biztosítást. Az adásvételit amit össze tűznek az okmányirodába azzal a papírral amit adnak miután lejelented megőrzöd,hogy ha valami van akkor meglegyen
4 példányos adásvételi szabályosan kitöltve. Ennyi papír kell.
2 példány marad nálad, egyet leadsz 8 napon belül az okmányirodában, egy másolatot pedig elküldesz a biztosítónak, hogy a KGFB-t felmondd érdekmúlás miatt és végeztél.
Köszönöm a válaszokat.
Ha hamarabb megszüntetem a biztositast az gond?
Ha hamarabb megszünteted,nekem az nem gond...de neked az lesz :)
Megszűnik ha a biztosító mondja fel (mert pl nem fizetsz..ez problémás dolog lenne)
Megszűnteheted bármikor érdekmúlás miatt amit dokumentummal igazolsz (pl eladod az autót,véglegesen kivonatod a forgalomból és szabadulhatsz úgy is a biztosítástól,ha valaki más lesz az autód üzembetartója)
Szóval nem úgy működik ám,hogy én most csak úgy felmondom a biztosítást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!